Catering & Pitopalvelu Espoo, Vantaa, Helsinki


Pitopalvelu ja Catering Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä

Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta juhlapäivää! Delicatessen
Ravintolat tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut
Espoo-, Vantaa-, Helsinki -seudulla vuosien kokemuksella. Tarjoamme
palveluita sekä yksityisille että yrityksille.

Delicatessen Ravintoloiden kautta voitte tilata toiveidenne mukaiset catering ja pitopalvelutarjoilut tilaisuuksiinne, olipa kyseessä syntymäpäivät, häät, valmistujaisjuhlat, yritysjuhlat tai muu tilaisuus. Voitte tutustua valmiisiin, herkullisiin menuehdotuksiimme Juhlamenut-valikosta. Catering ja pitopalvelu on myös mahdollista räätälöidä täysin toiveidenne ja mahdollisten erityistarpeittenne mukaisesti ja toki autamme myös mielellämme menun ideoimisessa.

Catering- ja pitopalvelun sisältö muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.  Autamme juhlajärjestelyissä Espoossa, Vantaalla ja muualla lähiseuduilla. Voimme toimittaa ruuan haluamaasi paikkaan tai voit hakea sen itse jostakin useista toimipisteistämme. Lisäksi kauttamme hoituu tarvittaessa tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat. Sinä voit siis keskittyä oleelliseen hyvillä mielin ja henkilökuntamme hoitaa käytännön järjestelyt puolestasi!

Meiltä saat myös tarvittaessa juhlatilat. Meillä on tiloja Helsingissä, Espoossa ja Keravalla. Tutustu tiloihin täällä.

Muistathan, että yksityishenkilönä saat pitopalvelusta kotitalousvähennystä kotona teetetyn tarjoilutyön osalta. Erittelemme aina tarjoukseen henkilökunnan osuuden, joten ilmoittaminen verottajalle on helppoa.

Kysy lisää!

Avainsanat: Pitopalvelu Vantaa, Catering Vantaa, Pitopalvelu Espoo, Catering Espoo, Pitopalvelu Helsinki, Catering Helsinki