Juhlapalvelu Vantaa, Helsinki, Espoo

Juhlapalvelu Helsinki, Espoo ja Vantaa – Katso sopiva juhlapalvelu juuri teille

Delicatessen juhlapalvelu

Delicatessen Ravintoloiden juhlapalvelu on pitkäaikainen toimija erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Vuodesta 1996 lähtien Delicatessenin juhlapalvelu on vastannut joka vuosi yli 500 onnistuneen juhlatilaisuuden järjestämisestä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa ja Nurmijärvellä.

Tarjoilut ja juhlapalvelu räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat. Juhlamenuun löydät ideoita valmiista menuideoistamme, ja tietysti voimme rakentaa yksilöllisen menun teidän juhliinne yksilöllisten toiveittenne mukaan. Ruokatarjoilujen ja -kuljetusten lisäksi kauttamme hoituu tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat.

Omien juhlatilojemme lisäksi juhlapalvelu on saatavilla myös muihin asiakkaan valitsemiin tiloihin, kuten ravintoloihin tai koteihin Uudenmaan alueella. Yrityksemme omat juhlatilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, Keravalla ja Espoossa ja Nurmijärvellä. Löydät myös upeat juhlatilat Helsingissä.

Olipa kyseessä yritysjuhlat, häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, muu juhla tai muistotilaisuus, autamme tilaisuutenne järjestämisessä. Kun juhlapalvelun järjestelyjen toimivuus, joustavuus ja luotettavuus yhdistettynä maukkaaseen ja laadukkaaseen ruokaan ovat tärkeitä tekijöitä valitessanne tilaisuudellenne järjestäjää, on Delicatessen Ravintolat erinomainen valinta tilaisuutesi juhlapalveluksi.

Katso myös catering ja pitopalvelu.

Ota yhteyttä!

Avainsanat: Juhlapalvelu Espoo, juhlapalvelu Helsinki, juhlapalvelu Vantaa