Tervetuloa suunnittelemaan yrityksenne tai vaikkapa kaveriporukan pikkujouluja. Delicatessen Ravintolapalvelut palveluksessanne!

shutterstock_155974052

Juhlapalvelut

Delicatessen Ravintolapalveluilla on 20 vuoden kokemus pikkujoulujen järjestämisestä. Pikkujoulujen tarjoilut ja juhlapalvelu räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen ja niitä kunnioittaen. Omien juhlatilojemme lisäksi toimitamme catering-palveluita myös muihin juhlatiloihin, toimistoihin ja koteihin Uudenmaan alueella.

shutterstock_203362045

Juhlatilat

Delicatessen Ravintolapalveluiden omat juhlatilat sijaitsevat Helsingissä, Keravalla ja Espoossa.

Delicatessen Klondyke ,tilausravintolamme Keravalla, Savion junaseisakkeen vieressä, tarjoaa avaran ja lämminhenkisen juhlatilan vanhassa tiilitehdasmiljöössä. Tilaisuuden luonteesta riippuen sopiva vierasmäärä juhlatilaan on 50 – 400 henkilöä.

Delicatessen Safiiri Espoon Matinkylässä on 120-paikkainen A-oikeudellinen lounasravintola, joka aukioloaikojen ulkopuolella on varattavissa erilaisiin kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

Delicatessen Ravintolat toimii Milliklubin yhteistyökumppanina. Millissä järjestettävien tilaisuuksien catering hoituu vuosien kokemuksella Delicatessenin kautta. Tunnelmalliset juhlatilat ovat tärkeä osa onnistuneita juhlia. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

 

shutterstock_183509099

Pitopalvelut

Delicatessen Ravintolapalvelut auttaa juhlasuunnittelussanne, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!