Juhlatilat

juhlatilat helsinki delicatessen

Delicatessen Ravintoloiden omat juhlatilat ja tilausravintolat sijaitsevat Helsingissä, Keravalla, Espoossa ja Nurmijärvellä. Löydä uniikeista juhlatiloistamme juuri sinun juhlallesi sopiva tila. Tilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin.

Delicatessen Klondyke tilausravintola Keravalla, Savion junaseisakkeen vieressä, tarjoaa avaran ja lämminhenkisen juhlatilan vanhassa tiilitehdasmiljöössä. Tilaisuuden luonteesta riippuen sopiva vierasmäärä juhlatilaan on 50 – 400 henkilöä.

Delicatessen Safiiri Espoon Matinkylässä on 120-paikkainen A-oikeudellinen lounasravintola, joka aukioloaikojen ulkopuolella on varattavissa erilaisiin kokouksiin ja juhlatilakäyttöön.

Valkosaaren Telakka on kesäisin käytössä oleva juhlatila, joka tarjoaa merellistä tunnelmaa 80 – 400 henkilölle Helsingin keskustassa.

Delicatessen Ravintolat toimii Milliklubin yhteistyökumppanina. Millissä järjestettävien tilaisuuksien catering hoituu vuosien kokemuksella Delicatessenin kautta. Tunnelmalliset juhlatilat ovat tärkeä osa onnistuneita juhlia. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!