Juhlatilat

juhlatilat helsinki delicatessen

Delicatessen Ravintoloiden omat juhlatilat ja tilausravintolat sijaitsevat Helsingissä, Keravalla, Espoossa ja Nurmijärvellä. Löydä uniikeista juhlatiloistamme juuri sinun juhlallesi sopiva tila. Tilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin.

Delicatessen Klondyke tilausravintola Keravalla, Savion junaseisakkeen vieressä, tarjoaa avaran ja lämminhenkisen juhlatilan vanhassa tiilitehdasmiljöössä. Tilaisuuden luonteesta riippuen sopiva vierasmäärä juhlatilaan on 50 – 400 henkilöä.

Delicatessen Safiiri Espoon Matinkylässä on 120-paikkainen A-oikeudellinen lounasravintola, joka aukioloaikojen ulkopuolella on varattavissa erilaisiin kokouksiin ja juhlatilakäyttöön.

Löydät myös upea juhlatilat Helsingissä. Talin Kartano toimii Pitäjänmäellä, Helsingin Golfklubin yhteydessä. Kesäkaudella juhlatilakäytössä on kartanon yläkerta, jossa on mahdollista järjestää 30 - 70 henkilön juhlia. Golf-kauden ulkopuolella käyttöön saadaan myös kartanon alakerta, jolloin juhlien vierasmäärä voi olla 120 henkilöä. Kartanossa on A-oikeudet.

Valkosaaren Telakka on kesäisin käytössä oleva juhlatila, joka tarjoaa merellistä tunnelmaa 80 – 400 henkilölle Helsingin keskustassa.

Delicatessen Ravintolat toimii Milliklubin yhteistyökumppanina. Millissä järjestettävien tilaisuuksien catering hoituu vuosien kokemuksella Delicatessenin kautta. Tunnelmalliset juhlatilat ovat tärkeä osa onnistuneita juhlia. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!