Juhlatilat Kerava

Juhlatila Klondyke

SAMSUNG CSC

Keravan historiallisessa Klondyke-talossa sijaitsee ravintolamme, joka on täynnä historian havinaa. Juhlatilana paikka on mitä loistavin, juna-aseman vieressä, runsaasti parkkitilaa ja mikä parasta, avara tila vanhassa tiilitehdasmiljöössä luo erittäin hyvät puitteet upeille juhlille. Tilaan kuuluu edesmenneen huvipuisto Planet Fun Funin amfiteatteri, joka on hyvä paikka musiikkiesityksille tai esimerkiksi luennoille. Juhlatila soveltuu yhtä hyvin yksityisten asiakkaiden järjestämiin juhliin ja tapahtumiin, kuten esimerkiksi hääjuhlat, syntypäiväjuhlat ja sukujuhlat, kuin myös yritysten järjestämiin juhliin ja tapahtumiin.

Delicatessen Klondyken ravintolatasanteelle saadaan katettua paikat n. 160 vieraalle. Amfiteatterissa on istumapaikat n. 150 henkilölle. Myös ylätasanteelle saadaan tarpeen mukaan lisäpaikkoja vieraille. Cocktail-tyylisissä tilaisuuksissa tilaan mahtuu noin 400 vierasta, mutta tila soveltuu loistavasti myös huomattavasti pienemmille ryhmille.

Tilavaraukset ja myyntipalvelu

Ravintola Delicatessen Klondyken tilavuokra on arki-iltaisin ja lauantaisin alkaen 600€. Hinta sisältää loppusiivouksen max. 160 henkilön tilaisuuteen ja arvonlisäveron. Isompien tilaisuuksien siivouskulut arvioidaan erikseen. Juhlatilan varausasioissa kannattaa lähestyä myyntipalveluamme.

Kokous- ja neuvottelutilat

Klondyke-talossa on kolme loistavaa kokous- ja neuvottelutilaa. Kaksi pienempää soveltuvat 2 - 12 henkilön kokouksiin ja iso neuvotteluhuone jopa 40 hengen ryhmille. Neuvottelutilojen varauksia koskevissa asioissa voitte soittaa Klondyke-talon aulapalveluun, 09 6899 5210, tai lähettää sähköpostia.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.