Malmin hautausmaan ravintolatilat ovat kesän hautausmaan hlökunnan käytössä, näin ollen ravintola suljettu 9.8.2021 saakka.

Lounasravintola Malmi

Aamupala

Ravintolassa on tarjolla aamupalaa ja suolaisia ja makeita tuotteita vitriinistä klo 8.00-9.15

Lounas maanantaista perjantaihin klo 10.30–13.00

Buffetlounas sisältää päivän lounaat, runsaan salaattipöydän, leipävalikoiman levitteineen, ruokajuomat sekä jälkiruoan ja kahvin. Buffetlounaan hinta on 10,50 €.

Kevytlounas – voit myös halutessasi valita kevytlounaan, joka sisältää päivän keiton ja runsaan salaattipöydän. Kevytlounaaseen kuuluu myös ruokajuomat, leipävalikoima levitteineen, jälkiruoka ja kahvi. Kevytlounaan hinta on 9,80 €.

Ravintola on avoinna arkisin klo 08.00–14.00

Yhteystiedot

Osoite: Ketokivenkaari 11, 00710 Helsinki
Puhelin: 040 500 1224
Sähköposti: malmi@delicatessen.fi

Ravintolapäällikkö

Antti Kuuslahti

malmi@delicatessen.fi

040 500 1224

Ihana aamiainen on paras alku päivälle

Herkullinen, monipuolinen, helppo ja terveellinen aamiaispöytä käynnistää päivän. Tarjolla on niin puuroa, sämpylöitä, hedelmiä kuin raikkaita smoothieita.

Rakkaudella valmistettu lounas

Laadukkaasti ja parhaista raaka-aineista, paikan päällä valmistettu lounas antaa tuo voimaa loppupäivään ja on tervetullut tauko työpäivän lomassa.

Kaikki ruoat myös mukaan!

Meiltä noudat kätevästi ja turvallisesti ruoat mukaan paikan päältä lounasravintolasta. Voit myös tilata meiltä etukäteen take away -annokset vaikka koko perheelle, etätyöhön tai viikonlopuksi. Nautit aina itse tehtyä, monipuolista, herkullisen ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Kokoustarjoilut viestivät laatua ja vieraanvaraisuutta

Energisoivat ja laadukkaat tarjoilut kuuluvat hyvin suunniteltuun kokoukseen. Loppuun asti mietityt, monipuoliset ja oikein ajoitetut kokoustarjoilut viestivät vieraanvaraisuutta ja pitävät mielen virkeänä myös päätöksenteossa, joka usein voi olla ratkaisevan tärkeä.

Delicatessenin herkut myös kotisi ruokapöytään. Käy tutustumassa tilattaviin ruokiimme.

VERKKOKAUPPA

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa näyttävät juhla- ja kokoustilat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla. Katso yhteystietomme tai jätä tarjouspyyntö!