JUHLAT JA PALVELUT

Yritystilaisuudet

Delicatessen järjestää puitteet Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan ja koko Uudenmaan alueella niin isolle kuin pienemmällekkin porukalle.

Oletko järjestämässä tyhy- ja tyky-päivää tiimillesi tai yrityksellesi? Etsitkö kivaa ideaa ja ohjelmaa henkilökuntasi virkistäytymispäivään tai kenties virallisempaa asiakastilaisuutta? Kun tarkoituksena on järjestää kaikkia miellyttävä tilaisuus, on rento yhdessäolo hyvien ruokien ja juomien kera taattu numero. Maistuva ruoka kruunaa yleensä hetken kuin hetken. Jos päivään halutaan lisätä hieman ohjelmaa Nuuksion ympäristö on mainio valinta lukuisineen oheispalveluineen. Varaa juhla- ja kokoustilamme tai tilaa vain catering-palvelumme.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota
yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Ravintola Haltia

Suomen luontokeskus Haltian yhteydessä toimiva Ravintola Haltia tarjoaa asiakkailleen Luonto lautaselle -teemaa noudattelevia makuelämyksiä, silmiä ja sielua hivelevissä metsäisissä maisemissa. Mikäli ennen vapaalle heittäytymistä on tarve käydä läpi virallisempiakin asioita, käytössä on luontokeskuksen n. 10 – 60 henkilön kabinetit – joista yhdessä on myös sauna – ja Haltia-salin nimellä kulkeva tilava 190-henkilön auditorio. Aktiviteettiosuudessa apunasi ovat lukuisat yhteistyökumppanimme, joiden ohjaamina voitte vaikkapa paeta metsässä tai hieman rauhaisemmin geokätköillä.

RAVINTOLA HALTIA

Keula kohti Valkosaaren Telakkaa

Delicatessenin juhlapalveluiden avulla järjestät laadukkaat yritystilaisuudet. Isommalle ryhmälle suosittelemme esimerkiksi Valkosaaren Telakkaa. Tämä upea saari syleilee jopa 250 hengen ryhmän syliinsä. Valkosaaren Telakan pitopalvelun hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut. Delicatessenin toimesta tapahtuvat myös tilojen esittelyt sekä kokonaistarjouksen tekeminen juhlianne varten.

VALKOSAAREN TELAKKA

Katso myös

Kesäjuhlat

LUE LISÄÄ

Häät ja syntymäpäivät

LUE LISÄÄ

Muistotilaisuudet

LUE LISÄÄ

Näyttävät tarjoilut pitopöytään?

Tutustu kattaviin juhlamehuihimme täällä. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien järjestelyissä.