Ravintola Haltia

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 10-190 hlö

Tarjoilu: Delicatessen

JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Monipuoliset ja avarat tilat
kansallispuiston Ravintola Haltiassa

Ravintola Haltia sijaitsee hienolla paikalla Nuuksion kansallispuistossa, luontokeskus Haltiassa, noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Haltiaan pääset vaivattomasti Espoon keskuksesta liikennöivällä bussilla tai omalla autolla. Ravintola toimii lounasravintolana talviaikaan tiistaista sunnuntaihin ja kesäkaudella maanantaista sunnuntaihin.

Avarat tilat juhliin ja kokouksiin

Valoisaan ja vaaleaan ravintolasaliin mahtuu jopa 190 vierasta, pienemmille ryhmille salia on mahdollista jakaa väliseinillä sopivamman kokoiseksi. Suurista ikkunoista on mahdollista ihailla Pitkäjärven maisemaa ja tilasta pääsee suoraan 70 paikkaiselle parvekkeelle nauttimaan ulkoilmasta. Ravintolan tarjonta painottaa lähiruokaa, kuten näin luonnon keskelle sopii. Ravintolalla on myös anniskeluoikeudet.

Tilassa on mahdollista juhlistaa syntymäpäiviä, häitä, järjestää kokouksia tai tulla nauttimaan luontoretken päätteeksi lounasta. Luontokeskuksen tilat tarjoavat myös mahdollisuuden vihkimiseen hieman erilaisessa ympäristössä, esimerkiksi päänäyttelysalissa.

Rakennuksesta löytyy myös viisi kabinettia: kaksi ravintolan yhteydessä ja kolme alakerrassa. Kabineteista löytyy kokouksiin tarvittava laitteisto ja yhden kabinetin yhteydestä myös sauna, oleskelutila ja terassi. Haltian 200 paikkainen monitoimiauditorio muuntuu tasalattiaisena kokous- tai illalliskäyttöön, tarvittaessa myös näyttelysaliksi. Auditoriossa järjestyvät seminaarit, esitykset, konsertit ja elokuvanäytännöt. Korkealuokkainen äänentoisto palvelee niin klassista musiikkia ja elokuvia, kuin puhettakin.

Alueen muut palveluntuottajat mahdollistavat yöpymisen isoillekin ryhmille kansallispuiston lähistöllä. Kerromme mielellämme lisää paikasta tai tule paikan päälle tutustumaan.

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Usein kysyttyä

Katso myös

ESPOO

Safiiri

LUE LISÄÄ

VANTAA

Huvitupa

LUE LISÄÄ

VANTAA

Villa Smeds

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 08.00–16.00