Yrityskuvaus

facebook_2

Delicatessen Ravintolat

Delicatessen perustettiin viime vuosituhannen puolella 1996, jolloin yritys piti suosittua lounasravintolaa Oulunkylässä. Yritys laajensi catering palveluihin jo ensimmäisenä toimintavuotenaan, kun Delicatessenia pyydettiin tekemään ruoat omistajan tuttavan häihin. Juhlavieraiden erinomaisen palautteen jälkeen catering -liiketoimintaa jatkettiin lounasravintolan rinnalla. Yrityksen toiminta on suosion myötä kasvanut ja historiansa aikana Delicatessen on pitänyt huolta siitä, että maukasta ruokaa ja laadukasta palvelua on saanut mm. ravintola Koskenrannassa, Klondykessä, Pikku Roban poliisiasemalla, saaristoristeilyaluksella, Talin kartanolla ja Malmin lentoasemalla; toisin sanoen maalla, merellä ja melkein ilmassa. Delicatessenin asiakkaiden toiveet ovat vahvasti vaikuttaneet siihen mitä ainutlaatuisia ja historiaa huokuvia juhlapaikkoja yritys tarjoaa tänä päivänä asiakkailleen heidän merkityksellisiä hetkiä varten. Naurua, laulua, iloa, onnenkyyneliä ja monenkirjavia tunteita nähdään ja koetaan taas tänä vuonna Delicatessenin persoonallisissa ja avarissa juhlatiloissa.

Delicatessen on vahvasti kotimainen, luotettava ja vastuullinen yritys. Kaikki ruoat valmistetaan ammattikeittiössä ja yritys ottaa vastuun maukkaista, kauniista, selkeistä ja johdonmukaisista menukokonaisuuksista, joita voidaan joustavasti muokata asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Delicatessenin arvoja ovat joustavuus, luotettavuus, laadukkuus, vastuullisuus (yhteiskuntavastuu ja sosiaalinen vastuu) ja asiakkaiden ja henkilöstön arvostus, jotka kaikki näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä.

Delicatessen haluaa auttaa asiakkaitaan juhlimaan juhlien koosta riippumatta ja tarjoaa palveluillaan maukkaan ja laadukkaan vaihtoehdon, joka säästää juhlien järjestäjältä aikaa ja vaivaa. Juhlan järjestäjän ja vieraiden tulee voida keskittyä nauttimaan toistensa seurasta ja itse tapahtumasta, eikä huolehtia ruoanlaitosta, esillepanosta tai tarjoilusta. Ne voi huoletta jättää Delicatessenin rennon, ammattimaisen ja joustavan henkilökunnan käsiin, joka tarjoaa asiakkaalle juhlatilan, maistuvan ruoan, kauniin esillepanon ja ammattimaisen tarjoilun. Tapahtuman suunnittelussa kokenutta ja asiantuntevaa apua saa yrityksen omalta myyntipalvelulta ja Delicatessenin pitkäaikaiset yhteistyökumppanit täydentävät juhlapalveluita muun muassa somistuksen osalta. Delicatessen pyrkii pitkäjänteiseen työskentelyyn yhteistyökumppaneidensa kanssa ja arvostaa heissä avoimuutta, rohkeutta, luotettavuutta ja korkeaa laatua.

Delicatessenlaisia yhdistää rakkaus ruokaan ja yhdessäoloon työssä ja vapaa-ajalla. Delicatessenlaiset arvostavat hetkiä, jotka syntyvät yhdessä syömisen kautta ja haluavat tarjota tällaisia hetkiä myös asiakkailleen. Toimitusjohtaja Samin bravuuri on pataleipä, jota hänen lapsensa jatkuvasti pyytävät tekemään lisää. Myyntijohtaja Heidin lasten suosikkiruoka on tonnikala-punapestopasta paahdetulla sipulilla ja ravintoloitsija Petri taas valmistaa kotonaan mielellään erilaisia wok-ruokia. Delicatessen toteuttaa ammattimaisesti ja täydellä sydämellä myös sinun ikimuistoisen tapahtumasi.


Ravintola Delicatessen

Oy Shaba Ab
Y-1055839-0

sami_edustus_nettiSami Manelius
Toimitusjohtaja, osakas
040 900 3403
heidi_edustus_nettiPetri Sahlsten
Ravintoloitsija, osakas
040 900 3401
petri_edustus_nettiHeidi Saari
Myyntijohtaja, osakas
040 900 3402