Oletko koskaan kokenut
ruokarakkautta?

Sitä iloa, kun joku on tehnyt juuri sinua varten jotain hyvin,
hyvin herkullista. Tiennyt tismalleen, mistä pidät ja silti onnistunut
yllättämään sinut täysin.

Sitä varmuutta, kun voit luottaa sinulle tärkeän päivän liki ventovieraan käsiin, tuntematta lainkaan epäröintiä. Ja sitä tunnetta, kun lastenpöydässä huomaat, että kokki on kaivertanut retiiseihin hiirenkorvat, jotta pienetkin vieraat pääsisivät pinkin palleron intensiiviseen makuun. Ruokarakkautta kaikki. Ruokarakkaus on välittämisen ketju, joka alkaa sinun sanoistasi ja meidän korvistamme – siitä että me todella kuuntelemme.

Herkullisinkaan annos ei sydäntä lämmitä, jos sen tie pöytään on ollut kysymysmerkkien reunustama. Siksi huolellinen ennakkosuunnittelu ja aito kumppanuus tulee meidän kanssamme aina annettuna, oli kyseessä sitten arkiateriat senioritalossa tai puutarhajuhlat saaristossa. Ota yhteyttä ja tulet pian huomaamaan, että ruokarakkaudessa sanat ja teot kulkevat aina ilahduttavasti käsi kädessä.

Catering- ja pitopalvelu

Tarjoamme yksityisille ja yritysasiakkaille laadukkaat sekä ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut.

PALVELUMME

Juhla- ja kokoustilat

Löydät uniikeista juhlatiloistamme varmasti juuri sinun juhlallesi sopivan vaihtoehdon.

TUTUSTU TILOIHIMME

Lounasravintolat

Olipa valintasi runsas buffetlounas, salaattibaari tai kevyt lounas, meiltä saat aina rahoillesi taattua vastinetta.

KATSO RAVINTOLAT

Ruokarakkautta on se, kun eteesi lasketaan toinen toistaan ihanampia, kotimaisia makuja, aina oikeana hetkenä, aina lämmöllä ja lempeydellä.

KATSO JUHLAMENUT

Meiltä ikimuistoiset ja huolettomat
juhlat hyvällä maulla

Autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä järjestämään ikimuistoiset juhlat, niiden koosta riippumatta, kokeneiden ja luotettavien ammattilaistemme voimin. Tarjoamme joustavaa ja mutkatonta juhlasuunnittelua, unohtumattoman palvelukokemuksen sekä maukkaan, näyttävän ja laadukkaan menun alkuruuista aina jälkiruokiin. Uniikeista juhla- ja kokoustiloistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Vuokrattavat tilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöön. Valitsemme raaka-aineet huolella niin, että ne kestävät herkullisina keittiöstä lautaselle. Arvostamme vastuullista tuotantoa ja loihdimme mielellämme myös esimerkiksi vegaanimenuja.

Asiakkaanamme säästät kallisarvoista aikaa ja voit keskittyä juhlassasi nauttimaan ajasta vieraiden kanssa, tarvitsematta huolehtia ruoanlaitosta, esillepanosta tai tarjoilusta. Kanssamme on helppo toimia ja saat meiltä aina ammattimaista ja henkilökohtaista palvelua.

Viimeistellysti ja vaivattomasti,
yksityisille ja yrityksille

Meiltä saat kokenutta ja asiantuntevaa apua tapahtuman suunnitteluun.

Delicatessenin pitkäaikaiset yhteistyökumppanit täydentävät juhlapalveluita muun muassa somistuksen osalta. Delicatessen pyrkii pitkäjänteiseen työskentelyyn yhteistyökumppaneidensa kanssa ja arvostaa heissä vastuullisuutta, luotettavuutta ja korkeaa laatua. Kaikki tämä näkyy asiakkaillemme taidokkaana esillepanona, korkealaatuisina raaka-aineina ja ystävällisenä asiakaspalveluna.

KATSO JUHLAMENUT

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 08.00–16.00