Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva tarjouspyyntölomake, niin olemme sinuun yhteydessä parin vuorokauden sisällä. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Voit olla yhteydessä myös myynti@delicatessen.fi tai soittaa numeroon 020 798 3060.

Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien suunnittelussa. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat catering- ja pitopalvelut sekä näyttävät juhla- ja kokoustilat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja koko Uudenmaan alueella

Delicatessen. Ruokaa, jota tehdään ja
muistellaan rakkaudella.

LUE LISÄÄ MEISTÄ

Laadukkaat catering- ja pitopalvelut koko
pääkaupunkiseudulla.

Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta juhlapäivää.

Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja koko Uudenmaan alueella, yli 20-vuoden kokemuksella. Tarjoamme catering- ja pitopalvelua sekä yritys- että yksityisille asiakkaille.

Monipuoliset juhla- ja kokoustilat.

Uniikeista juhlatiloistamme löydät varmasti juuri sinun juhlallesi sopivan vaihtoehdon. Vuokrattavat tilamme sopivat niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Juhlatilojen vuokraamisen lisäksi voit hoitaa kauttamme kaikken juhlien järjestämiseen liittyvän.