Tee työtä, jota rakastat

Voiko työtään rakastaa? Meistä voi.

Haluatko olla osana ruokarakkautta? Liity Delicatessen tiimiin ja lupaamme, että tulet viihtymään. Henkilökuntamme valmistaa ja tarjoilee asiakkaillemme toinen toistaan ihanampia makuja.

Ole rohkea ja lähetä hakemuksesi!

Katso avoimet työpaikat alta tai lähetä avoin hakemus!

delicatessen töihin

Ihmisläheinen ja -lähtöinen yritys

Delicatessen on vakavarainen, matalan organisaation omaava kotimainen yritys. Työntekijämme, heidän ammattitaitonsa ja välittämisensä ovat yrityksemme sydän, kaiken a ja o. Teemme tarvittaessa nopeasti ja rohkeasti päätöksiä kuunnellen työntekijöitämme, sekä asiakkaita.

Arvoihimme kuuluu laadukas, henkilöstöstä ja asiakkaista välittävä toiminta, jossa huolehditaan myös yhteiskunnallisesta ja sosiaalisesta vastuullisuudesta. Olemme mukana mm. erilaisissa projekteissa nuorten, pitkäaikaistyöttömien tai muutoin vaikeasti työllistyvien työllistämisessä. 

Meillä työskentelevät ihmiset ovat tiimipelureita, jotka tekevät mielellään töitä ihmisten parissa, rakastaen sekä rohkeita makuja että asiakaspalvelua. Mikäli siis ihmiset ja hyvä ruoka ovat lähellä sydäntäsi, pystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja tuet toiminnallasi hyvää yhteishenkeä, tulet sopimaan täydellisesti joukkoomme!

Hyvä henki, hyvät edut

Meillä pääset osaksi huipputiimiä, jossa yhteishenki on vahva ja työpäivät huumorilla höystettyjä. Työsuhteesi alkaa kunnollisella perehdytyksellä työtehtäviin ja voit luottaa siihen, että esimiehesi on aina tukenasi. Palkkaus on kilpailukykyinen, jonka lisäksi tarjoamme koulutus- ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia, hyvät henkilökuntaedut sekä kattavan työterveyshuollon jo koeaikana. Koeajan jälkeen työntekijämme ovat myös työkykyvakuutettuja. Tähtäämme aina vakituiseen työsuhteeseen, ja suurin osa työntekijöistämme onkin viihtynyt meillä jo vuosikausia.

Katso avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit jättää meille kuitenkin avoimen hakemuksen.

Avoin työhakemus

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan auetessa. Voit hakea myös harjoittelupaikkaa lomakkeen kautta.

Näyttävät tarjoilut pitopöytään?

Tutustu kattaviin juhlamenuihimme täällä. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien järjestelyissä.