CATERING- JA PITOPALVELU

Laadukkaat catering- ja pitopalvelut
koko pääkaupunkiseudulla.

Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta juhlapäivää. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut koko Uudenmaan alueella, yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme catering- ja pitopalvelua sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Meiltä voit myös vuokrata monipuoliset ja laadukkaat juhla- sekä kokoustilat.

Valitse valmiista tai räätälöi oma juhlamenu.

Delicatessen-ravintoloiden kautta saat toiveidenne mukaiset catering- ja pitopalvelutarjoilut tilaisuuteenne, olipa kyseessä syntymäpäivät, häät, valmistujaisjuhlat, yritysjuhlat tai muu tilaisuus. Tutustu valmiisiin, herkullisiin menuehdotuksiimme juhlamenut-sivulta. Catering- ja pitopalvelu on myös mahdollista räätälöidä täysin toiveidenne mukaisesti ja mahdolliset erityistarpeet huomioiden. Autamme mielellämme sopivan menun kokoamisessa.

KATSO JUHLAMENUT

Kiinnostuitko palveluistamme?
Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet, niin pienet kuin suuretkin, ovat tärkeitä tapahtumia, joihin liitetään paljon odotuksia ja toiveita. Pitkien iltojen ja tapahtumarikkaiden päivien pitää inspiroida ja istua monen makuun, mutta silti näyttää ja tuntua tilaisuuden tai juhlien järjestäjältä. Me autamme teitä onnistumaan täydellisesti niin tarjoiltavien kuin tilojen kanssa.

LUE LISÄÄ

Juhlat ja merkkipäivät

Kesäjuhlat, syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset, ja muut tärkeät merkkipäivät ovat tärkeitä aiheita juhlalle. Kun haluat kokoontua ystävien tai suvun kesken ja nauttia rauhassa vieraittesi seurasta, ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva menu.

LUE LISÄÄ

Häät

Iloiset ja tunteelliset juhlat ovat elämän suola ja ihana syy kutsua rakkaat ja ystävät koolle. Me autamme sinua löytämään täydelliset herkut ja tarvittaessa myös kauniin, tilaisuuteen sopivan juhlatilan.

LUE LISÄÄ

Muistotilaisuudet

Rakkaan ihmisen hyvästeleminen on aina raskasta. Kun mielen päällä on tuhat asiaa, voit huoletta jättää muistotilaisuuden tarjoilut ja organisoinnin meille.

LUE LISÄÄ

Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat.

Juhlat sujuvasti ja huolitellusti, yksityiskohtia myöten.

Catering- ja pitopalvelun sisältö muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi. Voimme toimittaa tarjoilut haluamaasi paikkaan tai voit hakea ne itse jostakin useista toimipisteistämme. Lisäksi kauttamme hoituu tarvittaessa tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, astiat, lasit sekä pöytäliinat. Sinä voit siis keskittyä oleelliseen hyvillä mielin ja henkilökuntamme hoitaa käytännön järjestelyt puolestasi! Autamme juhlajärjestelyissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla lähiseuduilla.

LUE LISÄÄ MEISTÄ

Puuttuvatko kokous- ja juhlatilat?

Meiltä saat myös tarvittaessa juhlatilat, tutustu tiloihin tarkemmin täällä.

Kotitalousvähennys yksityishenkilöille
Muistathan, että yksityishenkilönä saat pitopalvelusta kotitalousvähennystä kotona teetetyn tarjoilutyön osalta. Erittelemme aina tarjoukseen henkilökunnan osuuden, joten ilmoittaminen verottajalle on helppoa.