Yhteistyökumppaniksi?

Kaipaako kiinteistönne laadukasta ravintolapalveluiden tuottajaa?

Laadukas ravintolapalveluiden tuottaja on tärkeä osa kiinteistön arvoa. Ravintola tuottaa  kiinteistössä oleville korkeatasoisia palveluita, joka nostaa kiinteistön tilojen vuokra-astetta.

Delicatessen Ravintolapalvelut on pitkäaikainen toimija erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Vuodesta 1996 lähtien Delicatessen on vastannut joka vuosi jo lähes 800 onnistuneen juhlatilaisuuden järjestämisestä.

Tarvitsetteko tapahtumaanne tai juhlatilaanne joustavaa catering-palvelua? Tai tarvitsetteko apua juhlatilojenne markkinointiin ja myyntiin?

Omien juhlatilojemme lisäksi pitopalvelumme on saatavilla myös asiakkaan valitsemiin ja osoittamiin tiloihin. Delicatessenin oma myyntipalvelu tuottaa tilaisuuksiin tarjoukset sekä huolehtii varaustilanteen ylläpidosta. Panostamme merkittävästi myös markkinointiin ja mainontaan, jolloin kumppanimme saavuttavat parempaa näkyvyyttä.

Toteutamme ateriapalveluja senioritaloihin, päiväkoteihin sekä kouluihin

Ravitsevaa, maukasta ja mielihyvää tuottavaa ruokaa rakkaudella Delicatessenilta. Tuotamme ateriapalvelut kilpailukykyisesti yrityksellesi.

Olemme luotettava kumppani

Kauppalehden menestyjiin lukeutuva, AA-luottoluokituksen saanut Delicatessen on luotettava valinta myös pitkän tähtäimen suunnitelmiin.

Olemme saavuttaneet Suomen Asiakastieto Oy:n korkean Rating Alfa-luottoluokituksen vuosina 2012-2023. Luokitus on merkki pitkäaikaisista ja erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taloustiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Lisätietoja antaa ravintoloitsija Petri Sahlstén, puh. 040 900 3401. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

Katso myös

Catering- ja pitopalvelu

LUE LISÄÄ

Juhla- ja kokoustilat

LUE LISÄÄ

Lounaslistat

LUE LISÄÄ

Näyttävät tarjoilut pitopöytään?

Tutustu kattaviin juhlamenuihimme täällä. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien järjestelyissä.