Tyytyväiset asiakkaamme

Delicatessenin asiakkaiden toiveet ovat vahvasti vaikuttaneet siihen mitä ainutlaatuisia ja historiaa huokuvia juhlapaikkoja ja kokemuksia yritys tarjoaa tänä päivänä asiakkailleen heidän merkityksellisiä hetkiä varten. Naurua, laulua, iloa, onnenkyyneliä ja monenkirjavia tunteita nähdään ja koetaan taas tänä vuonna Delicatessenin kanssa. Alla muutamia asiakkaidemme kokemuksia, lisää asiakaskokemuksia voit käydä lukemassa täältä.

Nea & Matias

”Loistava! Paras catering mitä on koskaan tullut vastaan. Kaikki ruoat laadukkaista raaka-aineista tehty ja hyvällä ammattiosaamisella. Isoonkin henkilömäärän nähden osattu laskea menekki oikein. Kaikki toimi juuri niin, kuin olimme sopineet.”

Anni

“Erinomaiset ruuat, palvelu ja yhteydenpito!
Suosittelemme lämpimästi, Delicatessen hoiti häihimme kaikki tarpeelliset astioista lähtien! Vegaanimenu 4 sai erityisen paljon kehuja! Yhteydenpito oli sujuvaa alusta asti.”

Päivi

“Kaikki on sujunut hyvin ja helposti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Menun valinta oli helppoa, tarjolla hyviä vaihtoehtoja. Tilaisuuden siirto covidista johtuen sujui hyvin ja yhteydenpito näppärää sähköpostilla ja puhelimella. Tarjoilija oli ammattilainen, joka helpotti emännän urakkaa ihanasti. Erinomainen kokemus ja käytämme vastakin.”

Emmi

“Erittäin osaava palvelu ja hyvä ruoka! Tilaisuuteemme tilattu ruoka sai kaikilta kehuja. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, iso peukku. Myös palvelu oli ensiluokkaista.”

Jani

“Ammattitaitoinen, hyvä palvelu sekä erinomainen ruoka.
Kaikki toiveet otettiin hyvin huomioon ja yhteydenpito oli helppoa. Juhlapäivänä kaikki sujui moitteettomasti cateringin osalta. Ruoka oli erinomaista ja sai myös vierailta paljon kehuja. Kaikin puolin täyden kympin kokonaisuus. Kiitos!”

Kirsi

“Ei pettänyt tälläkään kertaa, saimme onnistuneet tarjoilut.
Useamman vuoden kokemuksella, aina luotettava palvelu ja hyvä, runsas, erittäin maistuva ruoka.”

Sirpa

“Mielestäni ruoka oli erittäin hyvää tänä vuonna. Erityisesti kylmä munakoisoa sisältävä salaatti! Kaikki meni sujuvasti, vieraat kehuivat kaikkea mahdollista narikkapalvelusta ruokiin. Aikataulu piti illallisen suhteen. Henkilökunta oli oikein palvelualtista ja hymyilevää. Ainoa, jonka kannattaa miettiä ensi vuoteen, on menun esittely. Nyt ei oikein kuulunut, kun käytettiin puhujapönttöä ja mikkiä siellä. Jatkossa voisi olla mikrofonin kanssa vieraiden lähellä tai viininkaatajat kertovat menusta joka pöydässä. Kiitos paljon teille! Saimme palautetta, että olivat yhdet onnistuneimmat juhlat, joita yhdistys on järjestänyt!”

Juha-Matti

“Erittäin positiivinen kokemus. Pitopalvelusta soitettiin muutama päivä ennen tapahtumaa ja sovittiin viimeiset käytännön kuviot ja aikataulutus. Aikataulut piti paikkansa, ruokatoimitus toimi erittäin hyvin, saimme vinkit kuinka laittaa tarjottavat esille koska ruokailuun oli vielä hetki aikaa kun ruokatoimitus oli pyydetty toimitettavaksi. Astioiden poisnouto tapahtui juuri silloin kun oli sovittu. Kokonaisuudessaan kokemus oli 5/5 ja kaikki vieraat kehuivat ruokaa. Suosittelemme Delicatessenia lämpimästi, jos on tarvetta pitopalvelulle.”

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin 10 – 15.