Tyytyväiset asiakkaamme

Delicatessenin asiakkaiden toiveet ovat vahvasti vaikuttaneet siihen mitä ainutlaatuisia ja historiaa huokuvia juhlapaikkoja ja kokemuksia yritys tarjoaa tänä päivänä asiakkailleen heidän merkityksellisiä hetkiä varten. Naurua, laulua, iloa, onnenkyyneliä ja monenkirjavia tunteita nähdään ja koetaan taas tänä vuonna Delicatessenin kanssa. Alla muutamia asiakkaidemme kokemuksia, lisää asiakaskokemuksia voit käydä lukemassa täältä.

Nea & Matias, Hääjuhlat Helsingissä

”Loistava! Paras catering mitä on koskaan tullut vastaan. Kaikki ruoat laadukkaista raaka-aineista tehty ja hyvällä ammattiosaamisella. Isoonkin henkilömäärän nähden osattu laskea menekki oikein. Kaikki toimi juuri niin, kuin olimme sopineet.”

Mikko Mallikas, Barnavårdsföreningen, Yritysjuhlat

“Vastaan yhdistyksemme juhlista ja tilaisuuksista ja netistä löysin Delicatessen. Kiinnitin ensimmäisenä huomion hyvään ja helppoon yhteistyöhön. Kaikki oli mahdollista niin sanotusti. Olemme päätyneet Delicatesseen useasti juuri koska palvelu ja ruoka on ollut hyvän laatuista ja yhteistyö erittäin mutkatonta.”

Anne & Mikko, Hääjuhlat

”Kaikki meni erinomaisesti. Kokemus oli erinomainen. Kaikki meni loistavasti. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Meillä oli ihana juhlapäivä! ”

Emmi, Kesäjuhlat Espoossa

“Erittäin osaava palvelu ja hyvä ruoka! Tilaisuuteemme tilattu ruoka sai kaikilta kehuja. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, iso peukku. Myös palvelu oli ensiluokkaista.”

S. Lintunen, Hääjuhlat

”Olin ihan unohtanut kiittää palveluistanne. Juhlamme sujuivat erinomaisesti ja tarjoilut olivat todella hyviä! Moni vieraistammekin tuli kiittelemään ihanista tarjottavista.”

Satu-Anna, Hääjuhlat

“Häät itsessään olivat ihanat ja onnistuneet. Ruoka sai paljon kehuja, kiitos vielä teille!”

Simo, Syntymäpäivät

”Täysosuma paikan, ruuan ja palvelun osalta!
Juhlana meillä oli 50 v. juhlat Keravan Klondyke-talolla la 18.05.2019. Merkillepantavaa oli joustavuus ja miellyttävä palvelu järjestelyihin liittyvissä asioissa. Rukasimme mm. tarjoilumenua ja vähän muutakin useaan otteeseen. Palaute sähköpostikeskusteluissa oli nopeaa ja täsmällistä. Itse juhlissa ja juhlien jälkeisinä päivinä kuultua : teidän tarjoamaanne ruokaa kehuttiin aivan poikkeuksetta ! Onnistuitte 10 arvoisesti. Itse juhlassa Päivin kanssa meillä asiat sujuivat täysin moitteetta ja hyvin sujuvasti. Olimme oikein tyytyväisiä paikkaan, ruokaan ja palveluun ennen juhlia ja juhlissa ! ”

Antti, Hääjuhlat & syntymäpäivät

“Alunperin törmäsin Delicatesseniin etsiessämme juhlapaikkaa häillemme, jotka olivat helmikuun alussa. Suurin osa perinteisistä hääpaikoista tukeutuvat ulkotiloihin, joka ei helmikuussa ollut mahdollista, joten Klondyke oli paikkana erinomainen. Yhteistyö Delicatessenin kanssa sujui todella mutkattomasti ja kivasti, joten kun muutamaa vuotta myöhemmin aloin miettimään omia 40v. juhliani, oli Delicatessen ja Klondyke helppo ja turvallinen valinta. Eikä palvelutaso ollut kuluneiden vuosien aikana heikentynyt yhtään. Myös nelikymppisilläni yhteistyö Delicatessenin myynti- ja ravintolahenkilökunnan kanssa oli mutkatonta ja toimivaa. Sain apua niihin asioihin, joita en itse osannut ja toisaalta minua kuunneltiin ja pyyntöihin vastattiin sellaisissa asioissa, jotka olivat minulle tärkeitä.”

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin 8.00 – 15.30.