Lounaslistat

Herkuttele Delicatessen Ravintolapalveluiden maukkailla lounailla ja kahvilaherkuilla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Kaikki ruoka tehdään itse ja suurella sydämellä ravintoloiden omissa keittiöissä, aina laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Lounasaikaan on tarjolla keittoa, raikkaita salaatteja ja seisovan lounaspöydän monipuoliset antimet. Ravintoloistamme löydät myös ihanat aamiaiset ja kahvilatuotteet. Luonnollisesti kaikki tarjolla olevat herkut saa myös kätevästi mukaan.

Kysy myös kokoustarjoilua! Palvelemme mielellämme ja joustavasti kaikissa tilanteissa.

Ajankohtaista

Lounasravintoloiden ollessa suljettuna, myyntipalvelu palvelee normaalisti. Myyntipalvelun tavoitat osoitteesta myynti@delicatessen.fi tai puhelimitse 020 798 3060.

HELSINKI

Ratamestari

KATSO LOUNASLISTA

HELSINKI

Lime Park

KATSO LOUNASLISTA

ESPOO

Haltia

KATSO LOUNASLISTA

HELSINKI

Valkea talo

KATSO LOUNASLISTA

HELSINKI

Hely

KATSO LOUNASLISTA

VANTAA

Honkanummi

KATSO LOUNASLISTA

HELSINKI

Cecilia

KATSO LOUNASLISTA

HELSINKI

Tenholantie 10

KATSO LOUNASLISTA

HELSINKI

Namika Areena

KATSO LOUNASLISTA

lounas aamiainen

Hyvä lounastauko hemmottelee sekä kehoa että mieltä

Lounastauko on monelle työpäivän kohokohta. Silloin on hetki aikaa hengähtää, olla omissa oloissa tai rupatella rauhassa työkavereiden kanssa. Ravitseva, terveellinen ja maukas lounas antaa energiaa ja hyvää oloa koko loppupäiväksi, mutta myös viihtyvyys on tauon kannalta erittäin tärkeää. Energisoiva ja levollinen tunnelma syntyy siitä, kun kaikki asiat toimivat saumattomasti yhteen: palvelu, tila, asiakaspaikkojen määrä ja sijoittelu, valaistus ja äänimaailma. Kun nämä yhdistyvät herkullisena höyryäviin lounasherkkuihin syntyy kokonaisvaltainen aistikokemus ja ansaittu arjen tauko, joka hemmottelee niin kehoa kuin mieltä.

Kiitettävää tai kehitettävää?

Kuulemme mielellämme tunnelmia käynnistäsi meillä! Maistuiko herkut, sujuiko palvelu? Kaikki toiveet, ideat ja palautteet voit jättää meille kätevästi palautelomakkeen kautta.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa näyttävät juhla- ja kokoustilat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tuusulassa. Katso yhteystietomme tai jätä tarjouspyyntö!