JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Espoon näyttävät ja monikäyttöiset
juhla- sekä kokoustilat.

Järjestä kanssamme ikimuistoiset juhlat ja rennot tilaisuudet.

Delicatessen juhlatilat Espoossa soveltuvat mainiosti niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista, tutustu ja löydä sopivin juhlapaikka Espoossa käyttöösi.

Tiloihimme on saatavilla pitopalvelu. Tarjoilut voi valita herkullisista juhlamenuistamme tai voimme koota räätälöidyn menun juuri tilaisuuteesi sopivaksi.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota
yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Haltia

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden // Vierasmäärä: 10-150 hlö // Tarjoilu: Delicatessen // Tilaisuus: Juhlat ja kokoukset

Luonnonläheinen juhlatila kansallispuiston maisemissa. Valoisaan ja vaaleaan ravintolasaliin mahtuu jopa 180 vierasta, pienemmille ryhmille salia on mahdollista jakaa väliseinillä sopivamman kokoiseksi. 

LUE LISÄÄ

Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat.

CATERING- JA PITOPALVELUT

Delicatessenilta laadukkaat kokous-
ja juhlatilat Espoossa

Luonnonläheinen juhlatila kansallispuiston maisemissa

Ravintola Haltia sijaitsee hienolla paikalla Nuuksion kansallispuistossa, luontokeskus Haltiassa, noin 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskuksesta. Haltiaan pääset vaivattomasti Espoon keskuksesta liikennöivällä bussilla tai omalla autolla. Ravintola toimii lounasravintolana talviaikaan tiistaista sunnuntaihin ja kesäkaudella maanantaista sunnuntaihin.

Valoisaan ja vaaleaan ravintolasaliin mahtuu jopa 180 vierasta, pienemmille ryhmille salia on mahdollista jakaa väliseinillä sopivamman kokoiseksi. Suurista ikkunoista on mahdollista ihailla Pitkäjärven maisemaa ja tilasta pääsee suoraan 70 paikkaiselle parvekkeelle nauttimaan ulkoilmasta. Ravintolan tarjonta painottaa lähiruokaa, kuten näin luonnon keskelle sopii. Ravintolalla on myös anniskeluoikeudet.

RAVINTOLA HALTIA

Näyttävät tarjoilut pitopöytään?

Tutustu kattaviin juhlamenuihimme täällä. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien järjestelyissä.