Suljettu! Avaamme jälleen 5.8.2024. Mukavaa kesää!

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Allergiamerkinnät: L=Laktoositon VL=Vähälaktoosinen G=Gluteeniton M=Maidoton VEG=Vegaaninen #Terveellinen valinta
*=MSC-sertifioitu FI=Suomi EU=Euroopasta Swe=Ruotsi No=Norja Br=Brasilia

Käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua. Allergeenit ja dieettimerkinnät voivat poiketa ilmoitetusta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina varmistamaan ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioon henkilökunnaltamme.

Lounasravintola Valkea talo (Suljettu 21.6.-4.8., Avataan maanantaina 5.8.)

Lounas arkisin klo 11.00–13.00

Aamupala on tarjolla klo 8.00-9.00. Puurobaarin hinta 2,00€.

Buffetlounas sisältää kaksi pääruokavaihtoehtoa, runsaan salaattipöydän, ruokajuomat sekä kahvin. Buffetlounaan hinta on 11,10 €. Eläkeläiset 10,30€.

Kevytlounas – voit myös halutessasi valita kevytlounaan, joka sisältää keiton ja runsaan salaattipöydän. Kevytlounaaseen kuuluu myös ruokajuoma (vesi, kotikalja, mehu, maito ja piimä) sekä kahvi. Kevytlounaan hinta on 8,70 €. Pelkkä keitto 8,20€.

Opiskelijalounas – Meillä voit syödä korkeakouluopiskelijoiden lounaan jonka omavastuu osuus opiskelijoille on 2,95€

Ravintolassamme on myös myynnissä suolaisia ja makeita tuotteita, virvokkeita ja itse tehtyjä smoothieita. Kauttamme saat herkulliset tuotteet myös kokous- ja edustustarjoiluihisi. Kysy tarjoilutilauslistamme ravintolasta.

Ravintola on avoinna arkisin klo 08.00 – 14.30. Ravintolasalin viihtyisät tilat ja kabinetit ovat varattavissa myös iltakäyttöön!

Voit lukea Oiva-elintarvikevalvonnan tulokset täällä.

Yhteystiedot

Osoite: Ilkantie 4, 00400 Helsinki
Puhelin: 0400 901 123
Sähköposti: valkeatalo@delicatessen.fi

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.
Teimme lounasravintoloiden asiakastyytyväisyyskyselyn marraskuussa 2021. Valkea Talossa kaikkien kysymysten keskiarvo oli 4,24 asteikolla 1-5. Tarkemmat vastaukset
ovat nähtävillä ravintolasalissa.

Ihana aamiainen on paras alku päivälle

Herkullinen, monipuolinen, helppo ja terveellinen aamiaispöytä käynnistää päivän. Tarjolla on niin puuroa, sämpylöitä, hedelmiä kuin raikkaita smoothieita.

Rakkaudella valmistettu lounas

Laadukkaasti ja parhaista raaka-aineista, paikan päällä valmistettu lounas antaa tuo voimaa loppupäivään ja on tervetullut tauko työpäivän lomassa.

Kahvilatuotteet piristävät ja jututtavat

Tuore pulla, suklaiset keksit, pikkupiiraat ja maukkaat voileivät… Pienet makeat ja suolaiset piristävät ja tuovat ihmiset yhteen herkullisesti, helposti ja nopeasti.

Kaikki ruoat myös mukaan!

Meiltä noudat kätevästi ja turvallisesti ruoat mukaan paikan päältä lounasravintolasta. Voit myös tilata meiltä etukäteen take away -annokset vaikka koko perheelle, etätyöhön tai viikonlopuksi. Nautit aina itse tehtyä, monipuolista, herkullisen ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Kokoustarjoilut viestivät laatua ja vieraanvaraisuutta

Energisoivat ja laadukkaat tarjoilut kuuluvat hyvin suunniteltuun kokoukseen. Loppuun asti mietityt, monipuoliset ja oikein ajoitetut kokoustarjoilut viestivät vieraanvaraisuutta ja pitävät mielen virkeänä myös päätöksenteossa, joka usein voi olla ratkaisevan tärkeä.

Delicatessenin herkut myös juhlapöytään.

JUHLAMENUT

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa näyttävät juhla- ja kokoustilat Uudellamaalla. Katso yhteystietomme tai jätä tarjouspyyntö!