Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet

Ylitä odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

Yritystilaisuudet, niin pienet kuin suuretkin, ovat tärkeitä tapahtumia, joihin liitetään paljon odotuksia ja toiveita. Pitkien iltojen ja tapahtumarikkaiden päivien pitää inspiroida ja istua monen makuun, mutta silti näyttää ja tuntua tilaisuuden tai juhlien järjestäjältä. Me autamme teitä onnistumaan täydellisesti niin tarjoiltavien kuin tilojen kanssa.

Delicatessen tarjoaa kauden inspiroivimmat kokous- ja juhlatilat Helsingissä, Espoossa, Tuusulassa ja Porvoossa. Muuntuvista, inspiroivista tiloistamme löydät yrityksellesi monipuolisia sekä uniikkeja ratkaisuja ja palveluita. 

Miltä kuulostaisi tapahtuma Helsingin upeissa merellisissä maisemissa Valkosaaren telakalla?

Ikimuistoisimman tilan yrityksesi juhla- ja kokoustilaisuuksiin tarjoaa Kauppatorin kupeessa sijaitseva Valkosaaren telakka, joka jää juhlijan mieleen pitkäksi ajaksi tapahtuman jälkeen.

Voit yhdistellä kätevästi Valkosaaressa niin sisällä kuin ulkona tapahtuvia aktiviteetteja. Valkosaaren avariin tiloihin mahtuu vieraita mukavasti istumaan jopa 250 henkilöä ja tila on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin 14.5.–15.9. aikavälillä.

Aloita kokous mukavammin Nuuksion luonnonkauniissa maisemissa?

Oli mielessäsi sitten konferenssi, kokous, seminaari, juhlat tai virkistyspäivä, Delicatessenin tilat luovat upeat puitteet tapahtumallesi.

Ravintola Haltian korkealuokkaisista tiloista löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja, ja upealta terassilta voi tunnelmoida lumoavaa kevät- tai kesäiltaa.
Haltia ja Nuuksion luonto tarjoavat organisaatioille inspiroivan ympäristön työskentelyyn ja yhteishengen luomiseen.

Tilaisuuksia varten Haltiasta löytyy muunneltavia kokous- ja juhlatiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Halutessasi voit myös varata ravintolan tai vaikka koko talon yksityiskäyttöön!

Juhlatilojen vuokraamisen lisäksi voit hoitaa kauttamme yritystapahtumaasi laadukkaan pitopalvelun ja ravitsevat kokouseväät. Tervetuloa myös pistäytymään Ravintola Haltian lounaalla Nuuksion kansallispuiston naapurissa.

Esittelemme tilojamme mielellämme ja suunnittelemme yritysjuhlianne varten juuri teidän tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden aina valmiista kokous- ja juhlamenuista räätälöityihin tarjoiluihin erikoisruokavaliot huomioon ottaen.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Yhteistyökumppaniksi?

Kaipaako kiinteistönne laadukasta ravintolapalveluiden tuottajaa?

Tarvitsetteko tapahtumaanne tai juhlatilaanne joustavaa catering-palvelua?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

salaattipöytä

Puuttuvatko kokous- ja juhlatilat?

Meiltä saat myös tarvittaessa juhlatilat, tutustu tiloihin tarkemmin täällä.

Kotitalousvähennys yksityishenkilöille

Muistathan, että yksityishenkilönä saat pitopalvelusta kotitalousvähennystä kotona teetetyn tarjoilutyön osalta. Erittelemme aina tarjoukseen henkilökunnan osuuden, joten ilmoittaminen verottajalle on helppoa.