Ruokarakkaudella, Delicatessen

Ruokarakkaus on tekoja

Rakkaus ruokaan ja ihmisiin näkyy kaikessa, mitä teemme. Se on kipinää ja aitoa halua tehdä hyvin ja hyvää, niin lautaselle kuin ihimisille ja ympäristöllekin. Ammattilaistemme intohimo ja tarkoin valitut raaka-aineet maistuvat mahtavalle ja tuntuvat kehossa hyvänä olona ja levollisena, virkeänä mielenä.

Rakkaudella suunnitellut ja valmistetut juhlaherkut elävät muistoissa ja puheissa vielä pitkään karkeloiden jälkeen. Mutta kuten rakkaus yleensäkin, niin myös ruokarakkaus vaatii jatkuvaa työtä – itsensä ylittämistä ja viitsimistä sekä toisen ihmisen laittamista etusijalle.

Ruokarakkaus on sanoja

Syömiseen, juhliin ja erityisruokavalioihin liittyy paljon tunteita, odotuksia, pelkojakin. Mutta kun asioista puhutaan ja yhteistuumiin sovitaan, ei epäröinnille jää tilaa ja yhteinen luottamus voi syntyä.

Me osaamme kuunnella ja esittää kiperätkin kysymykset – olla läsnä ja auttaa. Joku saattaisi kutsua sitä palveluasenteeksi, mutta meille se on yksinkertaisesti ihmisyyttä. Kommunikaatio on meille sydämen asia, ja meillä sanat ja teot kulkevat aina käsi kädessä.

Rakkautemme ruokaan ja hyviin hetkiin

Delicatessenlaisia yhdistää rakkaus ruokaan ja yhdessäoloon työssä ja vapaa-ajalla. Delicatessenlaiset arvostavat hetkiä, jotka syntyvät yhdessä syömisen kautta ja haluavat tarjota tällaisia hetkiä myös asiakkailleen. Toimitusjohtaja Samin bravuuri on pataleipä, jota hänen lapsensa jatkuvasti pyytävät tekemään lisää ja ravintoloitsija Petri taas valmistaa kotonaan mielellään erilaisia wok-ruokia. Delicatessen toteuttaa ammattimaisesti ja täydellä sydämellä myös sinun ikimuistoisen tapahtumasi.

sami manelius

Sami Manelius

Toimitusjohtaja

Bravuurina pataleipä, johon lapset eivät osoita kyllästymisen merkkejä vieläkään.

petri sahlstén

Petri Sahlstén

Ravintoloitsija

Kotipannulla tirisee useimmiten jonkinlainen wokki. Maukas ja muuntautumiskykyinen ruoka toimii aina vaan!

sara-disa grönfors

Sara-Disa Grönfors

Henkilöstöjohtaja

Sydän sykkii suklaalle, aina ja ikuisesti. Jälkiruoista perheen suosikiksi on noussut sokeriton avokado-suklaamousse.

crister nyberg

Crister Nyberg

Ravintolatoimenjohtaja

Mestari loihtimaan erähenkisiä mökkiherkkuja, kuten savustuksia, liharuokia ja itsepyydettyjä kaloja, joiden annetaan kypsyä kaikessa rauhassa.

ari ainasto

Ari Ainasto

Catering-päällikkö

Suuri kasvisfani, joka loihtii herkulliset eväät koko perheelle tuoreista kauden kasviksista.

delicatessen meista
Maalla, merellä – ja melkeinpä
lennossakin!

Delicatessen perustettiin 1996, jolloin yritys piti suosittua lounasravintolaa Oulunkylässä. Yritys laajensi catering-palveluihin jo ensimmäisenä toimintavuotenaan, kun Delicatessenia pyydettiin tekemään ruoat omistajan tuttavan häihin. Juhlavieraiden erinomaisen palautteen jälkeen catering-liiketoimintaa jatkettiin lounasravintolatoiminnan ohella. Yrityksen toiminta on suosion myötä kasvanut ja historiansa aikana Delicatessen on pitänyt huolta siitä, että maukasta ruokaa ja laadukasta palvelua on saanut mm. ravintola Koskenrannassa, Klondykessä, Pikku Roban poliisiasemalla, saaristoristeilyaluksella, Talin kartanolla ja Malmin lentoasemalla; toisin sanoen maalla, merellä ja melkein ilmassa.

Lähtökohtana asiakkaiden tarpeet ja toiveet

Delicatessenin asiakkaiden toiveet ovat vahvasti vaikuttaneet siihen mitä ainutlaatuisia ja historiaa huokuvia juhlapaikkoja yritys tarjoaa tänä päivänä asiakkailleen heidän merkityksellisiä hetkiä varten. Naurua, laulua, iloa, onnenkyyneliä ja monenkirjavia tunteita nähdään ja koetaan taas tänä vuonna Delicatessenin persoonallisissa ja avarissa juhlatiloissa.

Laadukkaasti ja vastuullisesti eteenpäin

Delicatessen on vahvasti kotimainen, luotettava ja vastuullinen yritys. Kaikki ruoat valmistetaan ammattikeittiössä ja yritys ottaa vastuun maukkaista, kauniista, selkeistä ja johdonmukaisista menukokonaisuuksista, joita voidaan joustavasti muokata asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Delicatessenin arvoja ovat laadukkuus, välittäminen henkilökunnasta ja asiakkaista sekä vastuullisuus (yhteiskuntavastuu ja sosiaalinen vastuu), jotka kaikki näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa näyttävät juhla- ja kokoustilat Helsingissä, Espoossa, Tuusulassa ja Porvoossa. Katso yhteystietomme tai jätä tarjouspyyntö!