JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Vantaan upea ja monikäyttöinen
juhla- ja kokoustila.

Järjestä kanssamme ikimuistoiset juhlat ja rennot tilaisuudet.

Delicatessen juhlatilat Vantaalla soveltuvat mainiosti niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista, tutustu ja löydä juhlapaikka Vantaalla käyttöösi.

Tilaan on saatavilla tarjoilut pitopalvelusta. Tarjoilut voi valita valmiista juhlamenuista tai voimme räätälöidä tilaisuuteesi sopivimman menun.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota
yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Villa Smeds

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden // Vierasmäärä: 10-120 hlö // Tarjoilu: Delicatessen, omat juomat mahd. // Tilaisuus: Juhlat

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille.

LUE LISÄÄ

Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat.

CATERING- JA PITOPALVELUT

Maalaismaisemia kaupungissa

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille. Pihapiiri uhkuu menneiden aikojen tunnelmaa ja navetan ylisten uniikki juhlatila tarjoaa unohtumattomat puitteet maalaisromantiikkaa etsiville. Tila soveltuu pienistä juhlista aina 120 hengen juhliin asti. Tunnelmallinen juhlatila soveltuu erinomaisesti niin hääjuhliin ja perhetapahtumiin kuin yritysten juhliin ja kokouksiinkin. Juhlatila muuntuu myös toiveidenne teeman mukaiseksi. Tilan monipuolinen ympäristö on myös mainio erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin.

Juhlatila on kooltaan noin 200 m2 ja tilan toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi. Tilassa on 20 kuuden hengen pöytää sekä tuolit 120 hengelle. Käytössä ovat juomakylmiöt. Lisäksi tilaisuuteen on mahdollista vuokrata erillistilauksena äänentoistolaitteet, kokoustekniikkaa, rekvisiittaa ja somisteita.

VILLA SMEDS

Näyttävät tarjoilut pitopöytään?

Tutustu kattaviin juhlamenuihimme täällä. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien järjestelyissä.