JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Vantaan upeat ja monikäyttöiset
juhla- sekä kokoustilat.

Järjestä kanssamme ikimuistoiset juhlat ja rennot tilaisuudet.

Delicatessen juhlatilat Vantaalla kahdella eri paikalla soveltuvat mainiosti niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista, tutustu ja löydä sopivin juhlapaikka Vantaalla käyttöösi.

Tiloihin on saatavilla pitopalvelusta. Tarjoilut voi valita valmiista juhlamenuista tai voimme räätälöidä tilaisuuteesi sopivimman menun.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota
yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Huvitupa

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden // Vierasmäärä: 10-70 hlö // Tarjoilu: Delicatessen, omat juomat mahd. // Tilaisuus: Juhlat

Vantaan Simonkylässä sijaitsevassa Huvituvassa voi järjestää jopa 70 hengen juhlia ja muita tilaisuuksia. Rakennuksen ulkoasu voi hämätä, mutta sisälle astuessa yllättyy positiivisesti.

LUE LISÄÄ

Villa Smeds

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden // Vierasmäärä: 10-120 hlö // Tarjoilu: Delicatessen, omat juomat mahd. // Tilaisuus: Juhlat

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille.

LUE LISÄÄ

Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suuret tai pienet juhlat.

CATERING- JA PITOPALVELUT

Delicatessenilta laadukkaat kokous-
ja juhlatilat Vantaalla

Piilossa pysytellyt helmi Simonkylässä

Vantaan Simonkylässä sijaitsevan rakennuksen neljännessä kerroksessa on piilossa pysytellyt helmi. Huvituvan ulkoasu voi hämätä mutta sisälle astuessa WOW-efekti on taattu!

Huvituvassa voi järjestää jopa 90 hengen juhlia ja muita tilaisuuksia. Avara tila koostuu salista, asiakkaan käytössä olevasta baaritiskistä, takkanurkkauksesta sekä ulkoterassista. Huvitupa sijaitsee rakennuksen neljännessä kerroksessa ja pääsy tilaan on esteetön.

Tilaisuuden tarjoilut järjestää Delicatessen, mutta juomat asiakas voi tuoda itse. Perushinnalla tilan saa käyttöönsä klo 24 asti mutta lisätunteja voi ostaa jopa klo 03 saakka!

HUVITUPA

Maalaismaisemia kaupungissa

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille. Pihapiiri uhkuu menneiden aikojen tunnelmaa ja navetan ylisten uniikki juhlatila tarjoaa unohtumattomat puitteet maalaisromantiikkaa etsiville. Tila soveltuu pienistä juhlista aina 120 hengen juhliin asti. Tunnelmallinen juhlatila soveltuu erinomaisesti niin hääjuhliin ja perhetapahtumiin kuin yritysten juhliin ja kokouksiinkin. Juhlatila muuntuu myös toiveidenne teeman mukaiseksi. Tilan monipuolinen ympäristö on myös mainio erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin.

Juhlatila on kooltaan noin 200 m2 ja tilan toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi. Tilassa on 20 kuuden hengen pöytää sekä tuolit 120 hengelle. Käytössä ovat juomakylmiöt. Lisäksi tilaisuuteen on mahdollista vuokrata erillistilauksena äänentoistolaitteet, kokoustekniikkaa, rekvisiittaa ja somisteita.

VILLA SMEDS

Näyttävät tarjoilut pitopöytään?

Tutustu kattaviin juhlamenuihimme täällä. Tarjoamme ruuat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua juhlien järjestelyissä.