Catering-palvelumme loihtii tarjoilut hääjuhliin – koko Uudenmaan alueella.

Laadukas ja maistuva ruoka on tärkeä osa ikimuistoista hääpäivää. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa juhlaanne yli 25 vuoden kokemuksella ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Omien juhlapaikkojemme lisäksi tuomme cateringin myös asiakkaiden itse valitsemiin juhlatiloihin – juhlitte sitten puutarhassa tai kartanomiljöössä, saarella taikka mantereella.

Millainen on unelmienne häämenu?

Oli toiveenanne joko kotimaisia herkkuja tai välimerellinen tuulahdus, me loihdimme juhlavat makuelämykset parhaista raaka-aineista. Toteutamme ikimuistoisen päivänne häätarjoilun menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna.

Pääsette tutustumaan kattaviin juhlamenuihimme täällä, tai voimme myös räätälöidä teille yhdessä häihinne herkullisen kokonaisuuden. Catering- ja pitopalvelumme valmistaa häätarjoilun herkut vuosien ammattitaidolla myös erityistarpeet- ja ruokavaliot huomioiden – aina alkupaloista hääkakkuun. Me haluamme taata, että tarjoilut ovat juuri teidän näköisenne tärkeänä päivänä.Kerromme mielellämme lisää erilaisista tarjoiluvaihtoehdoista ja juhlapalveluistamme sekä autamme teitä hääjuhlanne kaikissa järjestelyissä. Avain onnistuneisiin häätarjoiluihin on helppo ja vaivaton kommunikointi catering-palvelun kanssa: kun tiedämme jo etukäteen, mihin kiinnitämme erityistä huomiota, osaamme myös toteuttaa tärkeän päivän juuri teidän näköiseksenne. Catering-palvelumme toteutetaan täyden palvelun pakettina: tuomme juhlapaikalle pitopalvelun ammattitaitoisine henkilökuntineen ja astioineen, siivoamme omat jälkemme ja viemme kaikki ruokailuun tarvittavat astiat ja tarvikkeet mukanamme, jolloin työskentelystämme ei aiheudu ylimääräistä vaivaa tai sotkua teille.

Onko häiden juhlapaikka vielä haussa?

Unohtumattoman hääjuhlan järjestämistä varten meiltä löytyy monia juhlatiloja. Valkosaaren telakka merellisessä Helsingissä tarjoaa upeat puitteet kesän ainutlaatuiseen hääjuhlaan ja ravintola Klondyken juhlatila Keravalla vanhassa tehdasmiljöössä henkii omaa tunnelmaansa ja historian havinaa.  

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Juhlistimme 25-vuotiasta Delicatessenia ja ruokarakkautta afterwork-juhlilla Valkosaaren telakalla.

LUE LISÄÄ

Nyt on yritysjuhlien aika

Nyt on yritysjuhlien aika

Delicatessen tarjoaa kauden inspiroivimmat kokous- ja juhlatilat yrityksesi tarpeisiin.

LUE LISÄÄ

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

Delicatessenin ravintoloiden asiakastyytyväisyyden keskiarvo oli huikean hieno 4,3.

LUE LISÄÄ

Tilaa joulun maistuvat herkut helposti verkkokaupastamme.

Tilaa joulun maistuvat herkut helposti verkkokaupastamme.

Delicatessenin joulun verkkokauppamme on taas auki

LUE LISÄÄ