Catering-palvelumme loihtii tarjoilut hääjuhliin – koko Uudenmaan alueella.

Laadukas ja maistuva ruoka on tärkeä osa ikimuistoista hääpäivää. Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa juhlaanne yli 25 vuoden kokemuksella ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Omien juhlapaikkojemme lisäksi tuomme cateringin myös asiakkaiden itse valitsemiin juhlatiloihin – juhlitte sitten puutarhassa tai kartanomiljöössä, saarella taikka mantereella.

Millainen on unelmienne häämenu?

Oli toiveenanne joko kotimaisia herkkuja tai välimerellinen tuulahdus, me loihdimme juhlavat makuelämykset parhaista raaka-aineista. Toteutamme ikimuistoisen päivänne häätarjoilun menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna.

Pääsette tutustumaan kattaviin juhlamenuihimme täällä, tai voimme myös räätälöidä teille yhdessä häihinne herkullisen kokonaisuuden. Catering- ja pitopalvelumme valmistaa häätarjoilun herkut vuosien ammattitaidolla myös erityistarpeet- ja ruokavaliot huomioiden – aina alkupaloista hääkakkuun. Me haluamme taata, että tarjoilut ovat juuri teidän näköisenne tärkeänä päivänä.Kerromme mielellämme lisää erilaisista tarjoiluvaihtoehdoista ja juhlapalveluistamme sekä autamme teitä hääjuhlanne kaikissa järjestelyissä. Avain onnistuneisiin häätarjoiluihin on helppo ja vaivaton kommunikointi catering-palvelun kanssa: kun tiedämme jo etukäteen, mihin kiinnitämme erityistä huomiota, osaamme myös toteuttaa tärkeän päivän juuri teidän näköiseksenne. Catering-palvelumme toteutetaan täyden palvelun pakettina: tuomme juhlapaikalle pitopalvelun ammattitaitoisine henkilökuntineen ja astioineen, siivoamme omat jälkemme ja viemme kaikki ruokailuun tarvittavat astiat ja tarvikkeet mukanamme, jolloin työskentelystämme ei aiheudu ylimääräistä vaivaa tai sotkua teille.

Onko häiden juhlapaikka vielä haussa?

Unohtumattoman hääjuhlan järjestämistä varten meiltä löytyy monia juhlatiloja. Valkosaaren telakka merellisessä Helsingissä tarjoaa upeat puitteet kesän ainutlaatuiseen hääjuhlaan ja ravintola Klondyken juhlatila Keravalla vanhassa tehdasmiljöössä henkii omaa tunnelmaansa ja historian havinaa.  

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Löydät Delicatessenilta uniikkeja juhla-ja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin ja nyt sinulla on mahdollisuus järjestää kanssamme tapahtumia ja tilaisuuksia myös Nygårdsin upealla ja monikäyttöisellä juhlatilalla Vantaalla.

LUE LISÄÄ

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Olemme avanneet kolme uutta toimipaikkaa lounastajien, herkkusuiden ja kahvifanien iloksi.

LUE LISÄÄ

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Nyt kippistetään yritysjuhlille! Ylitä työyhteisön ja vieraiden odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

LUE LISÄÄ

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Vietä ikimuistoinen päivä Delicatessenin juhla- ja kokoustiloissa

LUE LISÄÄ