Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Tiistaina 30.8. juhlistimme 25-vuotiasta Delicatessenia ja ruokarakkautta afterwork-juhlilla Valkosaaren telakalla. Ilta täyttyi puheen sorinasta, hyvästä musiikista, hymyilevistä kasvoista ja tietysti ruokarakkaudella laaditusta laajasta menusta. 

Delicatessenin afterworkit juhlittiin kesän viimeisinä päivinä, mutta yritysjuhlat- ja tapahtumat ovat ajankohtaisia läpi vuoden. Syksyn usvaisissa aamuissa palaverit, seminaarit tai konferenssit tuntuvat aurinkoisemmilta Delicatessenin hyvinvarustelluissa tiloissa ja pimeneviä iltoja piristävät nauru ja hauskanpito juhlien muodossa.

Kielellä viipyilee edelleen herkullinen maku illan aikana nautituista herkuista. Mikäli olit paikalla ja tunnet samoin, nettisivuiltamme löydät lisätietoa catering- ja pitopalveluistamme, juhlatiloista ja lounasravintoloistamme.

Kiitämme kaikkia osallistujia upeasta illasta ja toivomme näkevämme teitä pian uudestaan. Kiitos myös Delicatessenin kumppaneille, jotka olivat mukana luomassa kesän mieleenpainuvimpia afterwork-juhlia! 

Menikö afterworkit sivu suun? Jos haluat pysyä kartalla tapahtumistamme ja mahdollisuuden osallistua seuraaviin karkeloihimme, tilaa uutiskirjeemme tästä.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Tule tutustumaan Delicatessenin monipuolisiin juhlatiloihin sekä menuihin. Löydät meidät osastolta B2.

LUE LISÄÄ

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Mitä jos tänä vuonna sen sijaan, että lähtisitte joululounaalle, me toisimmekin joululounaan suoraan yrityksenne tiloihin?

LUE LISÄÄ

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

On aika etsiä kesän jäljiltä unohtuneet juhlakengät vaatekaapin perältä ja pukea sesonkiin sopivaa pikkumustaa päälle, sillä pikkujoulukausi on pian täällä!

LUE LISÄÄ