Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Tiistaina 30.8. juhlistimme 25-vuotiasta Delicatessenia ja ruokarakkautta afterwork-juhlilla Valkosaaren telakalla. Ilta täyttyi puheen sorinasta, hyvästä musiikista, hymyilevistä kasvoista ja tietysti ruokarakkaudella laaditusta laajasta menusta. 

Delicatessenin afterworkit juhlittiin kesän viimeisinä päivinä, mutta yritysjuhlat- ja tapahtumat ovat ajankohtaisia läpi vuoden. Syksyn usvaisissa aamuissa palaverit, seminaarit tai konferenssit tuntuvat aurinkoisemmilta Delicatessenin hyvinvarustelluissa tiloissa ja pimeneviä iltoja piristävät nauru ja hauskanpito juhlien muodossa.

Kielellä viipyilee edelleen herkullinen maku illan aikana nautituista herkuista. Mikäli olit paikalla ja tunnet samoin, nettisivuiltamme löydät lisätietoa catering- ja pitopalveluistamme, juhlatiloista ja lounasravintoloistamme.

Kiitämme kaikkia osallistujia upeasta illasta ja toivomme näkevämme teitä pian uudestaan. Kiitos myös Delicatessenin kumppaneille, jotka olivat mukana luomassa kesän mieleenpainuvimpia afterwork-juhlia! 

Menikö afterworkit sivu suun? Jos haluat pysyä kartalla tapahtumistamme ja mahdollisuuden osallistua seuraaviin karkeloihimme, tilaa uutiskirjeemme tästä.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Nyt on yritysjuhlien aika

Nyt on yritysjuhlien aika

Delicatessen tarjoaa kauden inspiroivimmat kokous- ja juhlatilat yrityksesi tarpeisiin.

LUE LISÄÄ

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

Delicatessenin ravintoloiden asiakastyytyväisyyden keskiarvo oli huikean hieno 4,3.

LUE LISÄÄ

Tilaa joulun maistuvat herkut helposti verkkokaupastamme.

Tilaa joulun maistuvat herkut helposti verkkokaupastamme.

Delicatessenin joulun verkkokauppamme on taas auki

LUE LISÄÄ