Delicatessen Love me do -häätapahtumassa 21.-22.1.23 Kaapelitehtaalla

Tule tutustumaan Delicatessenin monipuolisiin juhlatiloihin sekä menuihin. Löydät meidät osastolta B2.

Soivatko hääkellot lähitulevaisuudessa, mutta kaipaat vielä apua järjestelyihin?

Olemme mukana Suomen suurimmassa häätapahtumassa, kun Love me do inspiroi häähumuun Kaapelitehtaalla tammikuussa 21.-22.1.23. Osastollamme voit kilistellä lasillisella kuohuvaa, samalla kun henkilökuntamme vastaa hääpäivän palveluihin liittyviin kysymyksiin. 

Hääpäivä on yksi elämän ikimuistoisimmista päivistä. Loihdimme Uudenmaan alueella hääpareille toiveiden mukaisen, räätälöidyn palvelukokonaisuuden, josta huokuu ruokarakkaus. Pääset tapahtumassa tutustumaan tarkemmin catering-palveluihimme ja keskustelemaan yhdessä ravintola-alan ammattilaisten kanssa hääpäivän kruunaavasta cateringista. Kerromme mielellämme myös monipuolisista juhlatiloihistamme pääkaupunkiseudulla.
Yhteistyökumppaneidemme avulla hääpäivästä tulee tyylikäs, mieleenpainuva ja stressitön. Tuomme mukanamme täyden palvelun paketin aina ammattitaidolla valmistetuista herkuista somistukseen ja ohjelmaan, tai vastaamme pienemmästä osasta järjestelyjä. Love me do -tapahtumassa mukana samalla osastolla on myös somistaja Laura Rüüberg (@decorate.and.celebrate ).

Delicatessen valmistaa herkut, jotta teillä on aikaa keskittyä makuelämyksiin ja toisiinne!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä myynti@delicatessen.fi. Kerromme mielellämme lisää erilaisista tarjoilu- ja erityisruokavaliovaihtoehdoista sekä vastaamme kysymyksiinne!

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Mitä jos tänä vuonna sen sijaan, että lähtisitte joululounaalle, me toisimmekin joululounaan suoraan yrityksenne tiloihin?

LUE LISÄÄ

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

On aika etsiä kesän jäljiltä unohtuneet juhlakengät vaatekaapin perältä ja pukea sesonkiin sopivaa pikkumustaa päälle, sillä pikkujoulukausi on pian täällä!

LUE LISÄÄ

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Juhlistimme 25-vuotiasta Delicatessenia ja ruokarakkautta afterwork-juhlilla Valkosaaren telakalla.

LUE LISÄÄ