Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Niin yritysjuhlat kuin läheisten kanssa vietettävät tärkeät merkkipäivät, kuten häät, valmistujaiset ja syntymäpäivät ovat mitä mainioin syy juhlaan. Viihtyisä juhlapaikka maukkaan cateringin siivittämänä johdattelee ikimuistoiseen päivään. Löydät Delicatessenilta uniikkeja juhla-ja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin ja nyt sinulla on mahdollisuus järjestää kanssamme tapahtumia ja tilaisuuksia myös Nygårdsin upealla ja monikäyttöisellä juhlatilalla Vantaalla.

Rakennuksen ympärillä avautuvat upeat piha-alueet sekä maalaisidylli. Nygårdsin tilat koostuvat 200 vuotta vanhasta päärakennuksesta, 100-vuotiaasta tunnelmallisesta graniittiseinäisestä navetasta sekä sen yläpuolisesta vintistä ja puron varrella olevasta saunasta.

Vuokraamme kaikki pihapiirin tilat kokonaisuutena aina yhdelle seurueelle kerrallaan. Käytössänne on Päärakennus, Kivitasku sekä Tanssivintti.

Nygårdsin maalaisromantiikkaa huokuvat, idylliset tilat tarjoavat erinomaisen miljöön monenlaisiin tapahtumiin. Nygårdsissa järjestyvät niin häät, perhejuhlat, yritystapahtumat kuin kurssitkin. Esimerkiksi hää- ja yritystilaisuuksissa ruokailu monesti toteutetaan päärakennuksessa tai sen isolla terassilla. Päätalossa on tilaa jopa 100 henkilölle ja sen yhteydessä oleva terassi on osittain katettu. Tämän jälkeen ilta jatkuu kevät-, kesä- ja syyskäyttöön sopivassa tunnelmaa huokuvassa Tanssivintissä tai ympärivuotisessa käytössä olevassa persoonallisessa Kivitaskussa vaikka 02.00 saakka. Kivitasku sopii myös erinomaisesti juhlien illanviettoon, kokouksiin ja syntymäpäiviin.

Tilaan on saatavilla tarjoilut Delicatessenin pitopalvelusta. Tarjoilut voi valita valmiista juhlamenuista tai voimme räätälöidä tilaisuuteesi sopivimman menun.

Kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista, tutustu ja löydä juhlapaikka Vantaalla käyttöösi.

Lue myös

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Olemme avanneet kolme uutta toimipaikkaa lounastajien, herkkusuiden ja kahvifanien iloksi.

LUE LISÄÄ

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Nyt kippistetään yritysjuhlille! Ylitä työyhteisön ja vieraiden odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

LUE LISÄÄ

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Vietä ikimuistoinen päivä Delicatessenin juhla- ja kokoustiloissa

LUE LISÄÄ