Delicatessen Ravintolapalvelut Keimola Golfin uusi ravintoloitsija

Delicatessenin ruokarakkaus valloittaa nyt myös Keimolan golfaajien sydämiä, sillä ylpeänä ja iloisena ilmoitamme, että olemme aloittaneet tänä keväänä Keimolan Golfin uutena ravintoloitsijana. Yli 25 vuoden ajan olemme tarjonneet Uudenmaan alueella laadukkaita ravintolapalveluita, ja nyt laajennamme toimintaamme Keimolan ainutlaatuisessa golf-ympäristössä.

Yrityksemme sydän sykkii laadukkaiden ja maistuvien ruokien tarjoamiselle. Keimola Golfin ravintola tulee jatkamaan kasvutarinaamme yhdeksän muun pääkaupunkiseudulla toimivan ravintolamme ohella.

Keimola Golfin uutta ravintolaa kipparoi Crister Nyberg, joka on loihtinut ruokaa rakkaudella Delicatessenin palveluksessa jo 15 vuotta. Ravintolassa tarjoillaan maistuvia lounaita, kahvilatuotteita sekä kierroksen kruunaavia ala carte -annoksia. Ravintola on avattu ja on auki päivittäin 8.00-20.00.

“Meille on tärkeää kohdata Keimolan asiakkaat ystävällisellä palvelulla ja luoda ravintolaan lämmin tunnelma, joka toivottaa tervetulleeksi niin golfaajat kuin muutkin hyvästä ruoasta nauttivat alueella vierailevat. Asiakkailtamme saatu palaute ohjaa toimintaamme, ja olemme sitoutuneet olemaan avoimia, vastaanottavaisia ja jatkuvasti kehittyviä”, kertoo Nyberg.

Delicatessen kiittää Keimola Golfia luottamuksesta ja odottaa innolla yhteistyötä sekä herkullisia hetkiä golf-kentän antimista nauttivien asiakkaiden kanssa.
Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi uuteen ravintolaan.

Nähdään Keimolassa!

Lue myös

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Olemme avanneet kolme uutta toimipaikkaa lounastajien, herkkusuiden ja kahvifanien iloksi.

LUE LISÄÄ

Rauhalliseen joulunaikaan kuuluu myös hetken hengähdys ja herkulliset maut!

Rauhalliseen joulunaikaan kuuluu myös hetken hengähdys ja herkulliset maut!

Ravintola Haltian suositulla joululounaalla pöydät notkuvat herkuista jälleen joulukuussa.

LUE LISÄÄ