Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Niin yritysjuhlat kuin läheisten kanssa vietettävät tärkeät merkkipäivät, kuten häät, valmistujaiset ja syntymäpäivät ovat mitä mainioin syy juhlaan. Mukava, viihtyisä juhlapaikka maukkaan cateringin siivittämänä johdattelee hauskanpitoon. Löydät Delicatessenilta uniikkeja juhla-ja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin ja nyt sinulla on mahdollisuus järjestää kanssamme tapahtumia ja tilaisuuksia myös kolmessa uudessa juhlapaikassa: Villa Wuoriossa, Villa Tammikossa ja Studio Skaalassa

Viia Wuorio on upea yli 120-vuotias hirsihuvila Helsingin Laajasalossa. Tämä kauniissa merellisissä maisemissa sijaitseva helmi on vuokrattavissa erilaisiin, jopa 120 hengen yritys- tai yksityistilaisuuksiin! Kesäisin kaunis piha-alue tarjoaa puitteet usean sadan henkilön tilaisuuksille. Villa Wuoriossa järjestyvät niin häät, perhejuhlat, yritystapahtumat kuin kurssitkin.

Villa Wuorion kauniissa salissa voi aistia vanhan ajan havinaa

Villa Tammikko Tuusulan idyllisissä maalaismaisemissa on kodikas loma- ja juhlahuvila. Kauniin puutarhan pihapiirissä sijaitsee myös vanhaan talliin remontoitu sadan neliön kesäkäyttöinen tila, Tammikon Talli, jossa voi juhlia huhtikuusta lokakuuhun. 

Villa Tammikossa on helppo viettää niin perhejuhlia, polttareita, saunailtaa kuin kokoustakin. Talossa on ruokailutilaa 30 hengelle, ja seisten tilaan mahtuu 50 ihmistä. Tammikon Talliin mahtuu 60 henkeä.

Huvilassa on myös majoitusmahdollisuus ja taloa ympäröivän kauniin puutarhapihan puulämmitteinen sauna tarjoaa miellyttävät löylyt. Pihapiirin Tallikamari on mahdollisuus vuokrata esimerkiksi loungeksi tai lisämajoitustilaksi.

Tammikon Tallin kaunis tila on vuokrattavissa kesä-aikaan. 

Studio Skaala on upeassa, 1900-luvun alussa rakennetussa tiilirakennuksessa sijaitseva boheemi tila, joka muuntautuu monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen. Konepajan trendikkäällä alueella sijaitsevassa Studio Skaalassa järjestyy jopa 150 henkilön cocktail-tilaisuudet,  istuen pöytien ääreen tilaan mahtuu noin 100 henkilöä. Valoisassa ja avarassa tilassa on helppo järjestää mieleenpainuvat ja omannäköiset juhlat: niin firman pikkujoulut kuin hääjuhlatkin.

Maantasossa sijaitsevan Studio Skaalan saa helposti mukautettua monenlaiseen tunnelmaan.


Uusien tilojen lisäksi pääset kurkkaamaan kaikki juhlatilamme täältä. Muuntuvista, inspiroivista tiloistamme löydät monipuolisia sekä uniikkeja ratkaisuja ja palveluita niin yritys- kuin yksityiskäyttöön. Pyydä kilpailukykyinen tarjouksemme juhlillesi ja jutellaan lisää.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Olemme avanneet kolme uutta toimipaikkaa lounastajien, herkkusuiden ja kahvifanien iloksi.

LUE LISÄÄ

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Nyt kippistetään yritysjuhlille! Ylitä työyhteisön ja vieraiden odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

LUE LISÄÄ

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Tule tutustumaan Delicatessenin monipuolisiin juhlatiloihin sekä menuihin. Löydät meidät osastolta B4.

LUE LISÄÄ