Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita Helsingissä

Delicatessenin ruokarakkaus on laajentunut Helsingissä ja olemme avanneet kolme uutta toimipaikkaa lounastajien, herkkusuiden ja kahvifanien iloksi.

Delicatessen Cecilia palvelee Vuosaaren sydämessä palvelutalo Ceciliassa. Ceciliassa pääset nauttimaan niin maukkaista lounaista kuin aamupaloista. Ihana, monipuolinen aamiainen on paras alku päivälle ja laadukkaasti, parhaista raaka-aineista ja paikan päällä valmistettu lounas tuo voimaa loppupäivään. Cecilia palvelee joka päivä klo 8-14.30.

Cecilia on avoinna ma-su klo 8-14.30.

Kahvilaravintola Tenholantie 10 Helsingin Ruskeasuolla palvelee arkisin klo 7.30-15, ja monipuolista lounasta on saatavilla klo 11-13 jokaisena arkipäivänä. Lisäksi kahvilaravintola tarjoaa niin makeaa kuin suolaista purtavaa, jotka piristävät päivää herkullisesti, helposti ja nopeasti.

Tenholantie 10 tarjoaa arkipäivisin niin lounasta kuin kahvilatuotteita.

Namika Areena on Pakilassa, hyvien kulkuyhteyksien ja Kehä 1:n varrella sijaitseva uusi urheiluhalli, jonka kahvila tarjoaa suolaista ja makeaa syötävää urheilijoille sekä kahvilaherkkuja kahvittelijoille ja kannustajille. Maistuva, monipuolinen, helppo ja terveellinen kahvilatarjonta antaa eväitä energisiin harjoitteluihin – niin urheilua suorittaville kuin katsomossa jännittäville fanijoukoille. Uskomme, että hyvä ruoka ravitsee niin kehoa, mieltä kuin kieltäkin. Kahvila on avoinna arki-iltaisin klo 16-20 ja viikonloppuisin klo 12-18.

Pistäydy lounaalle, kahville ja herkuille uusiin ravintoloihimme.
Kaikista kahviloistamme ja lounasravintoloistamme noudat kätevästi ja turvallisesti ruoat myös paikan päältä mukaan. Nautit aina itse tehtyä, monipuolista, herkullisen ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Löydät Delicatessenilta uniikkeja juhla-ja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin ja nyt sinulla on mahdollisuus järjestää kanssamme tapahtumia ja tilaisuuksia myös Nygårdsin upealla ja monikäyttöisellä juhlatilalla Vantaalla.

LUE LISÄÄ

Delicatessen Ravintolapalvelut Keimola Golfin uusi ravintoloitsija

Delicatessen Ravintolapalvelut Keimola Golfin uusi ravintoloitsija

Delicatessenin ruokarakkaus valloittaa nyt myös Keimolan golfaajien sydämiä, sillä ylpeänä ja iloisena ilmoitamme, että olemme aloittaneet tänä keväänä Keimolan Golfin uutena ravintoloitsijana.

LUE LISÄÄ

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Nyt kippistetään yritysjuhlille! Ylitä työyhteisön ja vieraiden odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

LUE LISÄÄ