Nauti joululounas siellä missä jo olet

Nyt on oikea hetki rauhoittaa arjen tahtia, sytyttää kynttilät ja virittäytyä joulutunnelmaan. Yritykselle se tarkoittaa usein suomalaisille rakkaan ja perinteikkään joululounaan ääreen kerääntymistä yhdessä työkavereiden kanssa.

Mitä jos tänä vuonna sen sijaan, että lähtisitte joululounaalle, me toisimmekin joululounaan suoraan yrityksenne tiloihin? 

Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut koko Uudenmaan alueella. Tarjoamamme palvelukokonaisuus tuo joululounaan yrityksesi luo – helposti ja herkullisesti! 

Ruokarakkaudella valmistettuun joululounaaseen kuuluu joulupöydän klassikoiden lisäksi myös modernin joulun uutuusherkkuja, jotka houkuttelevat maistamaan. Voimme toimittaa herkullisen  joululounaan toimitiloihinne, tai toiveidenne mukaan ystävällisen henkilökunnan kera, joka tarjoilee ruoan ja huolehtii lounaan sujuvuudesta alusta loppuun. Tällöin tuomme mukanamme myös aterimet ja tarvikkeet ja jälkeenpäin siivoamme jälkemme. 

Delicatessen valmistaa herkut, jotta teillä on aikaa keskittyä makuelämyksiin ja toisiinne!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä myynti@delicatessen.fi. Kerromme mielellämme lisää erilaisista tarjoilu- ja erityisruokavaliovaihtoehdoista sekä vastaamme kysymyksiinne!

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

On aika etsiä kesän jäljiltä unohtuneet juhlakengät vaatekaapin perältä ja pukea sesonkiin sopivaa pikkumustaa päälle, sillä pikkujoulukausi on pian täällä!

LUE LISÄÄ

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Juhlistimme 25-vuotiasta Delicatessenia ja ruokarakkautta afterwork-juhlilla Valkosaaren telakalla.

LUE LISÄÄ

Nyt on yritysjuhlien aika

Nyt on yritysjuhlien aika

Delicatessen tarjoaa kauden inspiroivimmat kokous- ja juhlatilat yrityksesi tarpeisiin.

LUE LISÄÄ