Nyt on yritysjuhlien aika!

Delicatessen tarjoaa kauden inspiroivimmat kokous- ja juhlatilat yrityksesi tarpeisiin.

Pitkään kestäneen etätyöskentelyn jälkeen on ihana palata takaisin työyhteisön pariin. Yritysjuhlat ja kokoukset kasvotusten ovat monen jo pitkään odottamia hetkiä. Muuntuvista, inspiroivista tiloistamme löydät yritysjuhliin ja kokouksiin monipuolisia sekä uniikkeja ratkaisuja ja palveluita. Delicatessenin kokous- ja juhlatilat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.

Miltä kuulostaisi tapahtuma Helsingin upeissa merellisissä maisemissa Valkosaaren telakalla, joka jää taatusti niin kokoustelijan kuin juhlijan mieliin?

Kesäkauden ikimuistoisimman tilan yrityksesi juhla- ja kokoustilaisuuksiin tarjoaa Kauppatorin kupeessa sijaitseva Valkosaaren telakka, jonka merellinen ympäristö valloittaa kesäaikaan. 

Voit yhdistellä kätevästi Valkosaaressa niin sisällä kuin ulkona tapahtuvia aktiviteetteja. Valkosaaren avariin tiloihin mahtuu vieraita mukavasti istumaan jopa 250 henkilöä ja tila on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin 14.5.–15.9. aikavälillä.

Tai miten olisi viikon aloitus kokouksella Nuuksion luonnonkauniissa maisemissa?

Ravintola Haltian korkealuokkaiset tilat tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja, ja upealta terassilta voi tunnelmoida lumoavaa kevät- tai kesäiltaa.

Haltia ja Nuuksion luonto tarjoavat organisaatioille inspiroivan ympäristön työskentelyyn ja yhteishengen luomiseen. Tilaisuuksia varten Haltiasta löytyy muunneltavia kokous- ja juhlatiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Halutessasi voit myös varata ravintolan tai vaikka koko talon yksityiskäyttöön!

Oli mielessäsi sitten konferenssi, kokous, seminaari, juhlat tai virkistyspäivä, Delicatessenin tilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumallesi. Voit tutustua yrityksesi tapahtumaan soveltuviin tiloihimme täällä.

Juhlatilojen vuokraamisen lisäksi voit hoitaa kauttamme yritystapahtumaasi myös laadukkaan pitopalvelun ja ravitsevat kokouseväät.

Esittelemme tilojamme mielellämme ja suunnittelemme yritysjuhlianne varten juuri teidän tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden aina valmiista kokous- ja juhlamenuista räätälöityihin tarjoiluihin erikoisruokavaliot huomioon ottaen.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Tule tutustumaan Delicatessenin monipuolisiin juhlatiloihin sekä menuihin. Löydät meidät osastolta B2.

LUE LISÄÄ

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Mitä jos tänä vuonna sen sijaan, että lähtisitte joululounaalle, me toisimmekin joululounaan suoraan yrityksenne tiloihin?

LUE LISÄÄ

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

On aika etsiä kesän jäljiltä unohtuneet juhlakengät vaatekaapin perältä ja pukea sesonkiin sopivaa pikkumustaa päälle, sillä pikkujoulukausi on pian täällä!

LUE LISÄÄ

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Delicatessen juhli 25-vuotista ruokamatkaansa Hopeahäät-afterworkeilla Valkosaaren telakalla!

Juhlistimme 25-vuotiasta Delicatessenia ja ruokarakkautta afterwork-juhlilla Valkosaaren telakalla.

LUE LISÄÄ