Pikkujoulujen suosikit tarjoillaan lautasilta

On aika etsiä kesän jäljiltä unohtuneet juhlakengät vaatekaapin perältä ja pukea sesonkiin sopivaa pikkumustaa päälle, sillä pikkujoulukausi on pian täällä! 

Yksi tärkeimmistä  – ellei tärkein – osa onnistuneita pikkujouluja on catering. Mitä olisikaan pikkujoulut ilman mieltä ja makuhermoja kihelmöiviä joulun klassikkoherkkuja? Maukas salaattibuffet, kätevät cocktailpalat tai useamman ruokalajin menu glögin kera, hurmaa juhlijan. Pikkujoulujen todelliset tähdet löytyvätkin usein lautasilta. 

Vaivaton catering, jotta juhlijana voit keskittyä juhlimiseen!

Delicatessen Ravintolapalvelut tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset catering- ja pitopalvelut koko Uudenmaan alueella. Pidämme huolta, että kaikki sujuu mutkattomasti alusta loppuun, jolloin juhlien järjestäjäkin voi keskittyä juhlimiseen. Tuomme mukanamme ammattitaitoisen henkilökunnan astioineen, tarjoilemme ruoan, siivoamme jälkemme ja viemme juhlien jälkeen ruokailuun tarvittavat välineet mukanamme. Asiakkaan toiveet ovat meille ensisijaisen tärkeitä, siksi otamme huomioon erityistoiveet ja -ruokavaliot. Catering luonnistuu sekä buffet-tyyppisesti, että pöytiin tarjoiltuna.

pikkujoulutarjoilut

Mutta missä pikkujoulut pidetään?

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila luo unohtumattomat puitteet onnistuneille pikkujouluille. Alakerran huikea kabinetti soveltuu mainiosti juhlien baariksi. Ravintola Haltia sijaitsee Espoossa aivan Nuuksion kansallispuiston kupeessa, ja sen valoisaan ravintolasaliin mahtuu jopa 190 vierasta. Klondyken juhlatila vanhassa tehdasmiljöössä henkii historian havinaa. Tutustu kaikkiin Delicatessenin tarjoamiin juhlatiloihin täältä.

Tuomme pikkujoulut kätevästi myös luoksesi omiin tiloihin tai toimistoille. Delicatessenin avulla juhlien järjestäminen on vaivatonta!

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Nyt kippistetään yritysjuhlille! Ylitä työyhteisön ja vieraiden odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

LUE LISÄÄ

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Vietä ikimuistoinen päivä Delicatessenin juhla- ja kokoustiloissa

LUE LISÄÄ

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Delicatessen Love me do -häätapahtumassa

Tule tutustumaan Delicatessenin monipuolisiin juhlatiloihin sekä menuihin. Löydät meidät osastolta B2.

LUE LISÄÄ

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Nauti joululounas siellä missä jo olet

Mitä jos tänä vuonna sen sijaan, että lähtisitte joululounaalle, me toisimmekin joululounaan suoraan yrityksenne tiloihin?

LUE LISÄÄ