Ravintola Haltia

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 10-180 hlö

Tarjoilu: Delicatessen

Tilaisuus: Juhlat ja kokoukset

JUHLA- JA KOKOUSTILAT – ESPOO

Monipuoliset ja avarat tilat
kansallispuiston Ravintola Haltiassa

Ravintola Haltia sijaitsee upealla paikalla Nuuksion kansallispuistoiston kupeessa, luontokeskus Haltiassa. Ravintolan suurista ikkunoista avautuu kaunis maisema Pitkäjärvelle ja tila soveltuu erinomaisesti niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen. Keittiömestarimme suosii sesonkimakuja ja lähiruokaa.

Avarat tilat juhliin ja kokouksiin

Valoisaan ja vaaleaan ravintolasaliin mahtuu jopa 190 vierasta, pienemmille ryhmille salia on mahdollista jakaa väliseinillä sopivamman kokoiseksi. Suurista ikkunoista on mahdollista ihailla Pitkäjärven maisemaa ja tilasta pääsee suoraan 70 paikkaiselle parvekkeelle nauttimaan ulkoilmasta. Ravintolan tarjonta painottaa lähiruokaa, kuten näin luonnon keskelle sopii. Ravintolalla on myös anniskeluoikeudet.

Tilassa on mahdollista juhlistaa syntymäpäiviä, häitä, järjestää kokouksia tai tulla nauttimaan luontoretken päätteeksi lounasta. Luontokeskuksen tilat tarjoavat myös mahdollisuuden vihkimiseen hieman erilaisessa ympäristössä, esimerkiksi päänäyttelysalissa.

Rakennuksesta löytyy myös viisi kabinettia: kaksi ravintolan yhteydessä ja kolme alakerrassa. Kabineteista löytyy kokouksiin tarvittava laitteisto ja yhden kabinetin yhteydestä myös sauna, oleskelutila ja terassi. Haltian 200 paikkainen monitoimiauditorio muuntuu tasalattiaisena kokous- tai illalliskäyttöön, tarvittaessa myös näyttelysaliksi. Auditoriossa järjestyvät seminaarit, esitykset, konsertit ja elokuvanäytännöt. Korkealuokkainen äänentoisto palvelee niin klassista musiikkia ja elokuvia, kuin puhettakin.

Alueen muut palveluntuottajat mahdollistavat yöpymisen isoillekin ryhmille kansallispuiston lähistöllä. Kerromme mielellämme lisää paikasta tai tule paikan päälle tutustumaan.

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Ravintola Haltia sekä kabinetit 

Ravintolasali 230 m² sekä 150 m²:n katettu terassi, jolta upea järvinäköala Nuuksion Pitkäjärvelle.

Ravintola Haltia vierasmäärä: 180 hlöä istuen
Terassi: 72 hlöä

Tila on mahdollista jakaa erillisiksi, pienemmiksi juhlatiloiksi. Ravintolassa on varattavissa kabinetit Päivölä ja Boassu yksityistilaisuuksia varten. Myös koko ravintola on mahdollista varata yksityiskäyttöön.

Kabinetti Päivölä

Koko 42 m²

Vierasmäärä: 30 hlöä istuen

Tilaan saadaan yhdistettyä terassista oma yksityinen alueensa.

Kabinetti Boassu

Koko 63,5 m²

Vierasmäärä: 44 hlöä istuen

Päivölä- ja Boassu-kabinetit voidaan yhdistää yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi.

Näyttelysali

Haltian Suomen luonto -päänäyttelysali on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin vuoden ympäri. Tilaan voidaan järjestää katettu illallinen noin 40 henkilölle tai cocktail-tilaisuus jopa 200 henkilölle.

Omaa materiaalia on mahdollista esittää päänäyttelysalin panoraamaseinällä ja muilla pinnoilla.

Ravintola Haltian yhteystiedot

www.ravintolahaltia.fi

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Myyntipalvelu
myynti@ravintolahaltia.fi
044 760 2473

Katso myös

HELSINKI

Valkosaaren telakka

LUE LISÄÄ

HELSINKI

Studio Skaala

LUE LISÄÄ

ESPOO

Trap Factory

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 08.00–16.00