Ruokarakkautta kevään yritysjuhliin

Nyt kippistetään yritysjuhlille! Ylitä työyhteisön ja vieraiden odotukset yritysjuhlilla, joiden herkullinen catering ja upeat puitteet hymyilyttävät vielä vuosien jälkeen.

Kevät on ihana vuodenaika juhlia yrityksessä. Tyhy-päivät, tapahtumat ja muualla järjestettävät kokoukset tuovat työyhteisön arkeen mukavaa ja odotettua lisämaustetta. Pitkien iltojen ja tapahtumarikkaiden päivien pitää inspiroida ja istua monen makuun, mutta silti näyttää ja tuntua tilaisuuden tai juhlien järjestäjältä. Me autamme teitä onnistumaan täydellisesti niin tarjoiltavien kuin tilojen kanssa.

Delicatessen tarjoaa keväälle ja kesälle kauden inspiroivimmat kokous- ja juhlatilat. Järjestät sitten konferenssia, kokousta, seminaaria, juhlia taikka virkistyspäivää, Delicatessenin tilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumallesi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.

Helsingin upeista merellisistä maisemista pääsee nauttimaan Valkosaaren telakalla Kauppatorin kupeessa sekä Villa Wuoriossa Laajasalossa. Molempien juhlapaikkojen miljöö valloittaa kokoustelijat ja juhlijat kevät- ja kesäaikaan. Valkosaaren telakalla ja Villa Wuoriossa voi yhdistellä niin sisällä kuin ulkona tapahtuvia aktiviteetteja. Valkosaaren telakalle mahtuu jopa 250 vierasta ja Villa Wuorioon 150 henkilöä.

Rentoutumista kiireiseen mieleen tarjoavat Nuuksion luonnonkauniit maisemat Ravintola Haltian ympäristössä. Ravintola Haltian korkealuokkaiset tilat mahdollistavat monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja yritystapahtumiin, ja upealta terassilta voi tunnelmoida kaunista kevät- tai kesäiltaa. Jos taas mielit idylliseen maalaisympäristöön niin valitse yritystapahtumallesi Villa Smeds Vantaalla tai Tammikon Talli Tuusulassa. 

Rustiikkista henkeä löydät sekä Studio Skaalan moneen taipuvasta persoonallisesta salista että Klondyken avarasta tilasta. Molemmat juhlatilat henkivät historian havinaa, sillä ne on rakennettu entiseen tehdasrakennukseen. 

Ruoka on luonnollisesti myös keskeinen osa onnistuneita yritysjuhlia. Rakennamme toiveiden pohjalta juuri tilaisuuteen sopivan menun, joka maistuu ja muistetaan. Palvelemme myös catering-hengessä muualla kuin meillä järjestettäviä tilaisuuksia. Saat Delicatessenilta yritystapahtumaasi laadukkaan cateringin aina valmiista kokous- ja juhlamenuista räätälöityihin tarjoiluihin erikoisruokavaliot huomioon ottaen. 

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisen yritystapahtuman haluat järjestää. Suunnitellaan yhdessä unohtumaton juhla teidän tarpeisiinne. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö.

Lue myös

Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Nyt voit juhlia kanssamme myös Nygårdsin juhlatilalla

Löydät Delicatessenilta uniikkeja juhla-ja kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin ja nyt sinulla on mahdollisuus järjestää kanssamme tapahtumia ja tilaisuuksia myös Nygårdsin upealla ja monikäyttöisellä juhlatilalla Vantaalla.

LUE LISÄÄ

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Delicatessenilla uusia kahviloita ja lounasravintoloita

Olemme avanneet kolme uutta toimipaikkaa lounastajien, herkkusuiden ja kahvifanien iloksi.

LUE LISÄÄ

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Delicatessen tarjoaa juhliisi uusia, tunnelmallisia ja inspiroivia tiloja

Vietä ikimuistoinen päivä Delicatessenin juhla- ja kokoustiloissa

LUE LISÄÄ