Nygårdsin Kartano

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 10-120 hlö

Tarjoilu: Delicatessen, omat juomat mahdollisia

Tilaisuus: Juhlat

JUHLA- JA KOKOUSTILAT – VANTAA

Maalaisidylliä yli 100-vuotiaassa pihapiirissä

Nygårdsin maalaisromantiikkaa huokuvat tilat tarjoavat erinomaisen miljöön monenlaisiin tapahtumiin. Rakennuksen ympärillä avautuvat upeat piha-alueet sekä maalaisidylli.

Monipuoliset tilat

Nygårdsin tilat koostuvat 200 vuotta vanhasta päärakennuksesta, 100-vuotiaasta tunnelmallisesta graniittiseinäisestä navetasta sekä sen yläpuolisesta vintistä ja puron varrella olevasta saunasta.

Vuokraamme kaikki pihapiirin tilat kokonaisuutena aina yhdelle seurueelle kerrallaan. Käytössänne on Päärakennus, Kivitasku sekä Tanssivintti.

Nygårdsin tilat mahdollistavat joustavasti erilaiset tilaisuudet. Esimerkiksi hää- ja yritystilaisuuksissa ruokailu monesti toteutetaan päärakennuksessa tai sen isolla terassilla. Päätalossa on tilaa jopa 100 henkilölle ja sen yhteydessä oleva terassi on osittain katettu. Tämän jälkeen ilta jatkuu kevät-, kesä- ja syyskäyttöön sopivassa tunnelmaa huokuvassa Tanssivintissä tai ympärivuotisessa käytössä olevassa persoonallisessa Kivitaskussa vaikka 02.00 saakka.


Kivitasku sopii myös erinomaisesti juhlien illanviettoon, kokouksiin ja syntymäpäiviin.

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Usein kysyttyä

Katso myös

ESPOO

Haltia

LUE LISÄÄ

HELSINKI

Valkosaaren telakka

LUE LISÄÄ

HELSINKI

Euphoria

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 08.00–16.00