Käärmeenpesä

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 10-150 hlö

Tarjoilu: Delicatessen

JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Monikäyttöinen kerhotila Sörnäisissä

Käärmeenpesä on Yliopiston farmasiakunnan (YFK) kerhohuoneisto, joka sijaitsee keskellä modernia Helsinkiä Helsingissä Sörnäisten rantatie 33:ssa 4. kerroksessa.

Tila remontoitiin täysin keväällä 2010 ja lopputuloksena syntyi monikäyttöinen kokonaisuus, joka palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita . Kerhotila muovautuu moneen käyttöön, sillä 476-neliömetrinen huoneisto kätkee sisäänsä muun muassa juhlasalin, loungen, kabinetin, suuren saunan sekä toimivan keittiön baaritiskeineen. Lisäksi tilassa on korkeatasoinen äänentoistolaitteisto ja valaistusjärjestelmä sekä langaton verkko.

Käärmeenpesän tilat muuntautuvat monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin sopiviksi. Järjestät tilassa niin pienemmän porukan saunaillan, kokouksen, seminaarin kuin pöytäjuhlankin, taikka suuremman juhlavastaanoton tai bileet. Kysy lisää vuokrauksesta, niin sovitetaan käyttöön juuri sellaiset tilat kuin tapahtumasi tarvitsee!
Tilasta löytyy myös liikuntarajoitteisille yksi WC-huone.

Pyydä meiltä tarkempi tarjous!

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Katso myös

ESPOO

Haltia

LUE LISÄÄ

PORVOO

Levin Porvoo

LUE LISÄÄ

HELSINKI

Valkosaaren Telakka

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 10–15.