Villa Kivi

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 10-100 hlö

Tarjoilu: Delicatessen

JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Upea kirjailijatalo Villa Kivi Töölönlahden maisemissa

Haluatko järjestää juhlasi ainutlaatuisessa kulttuurimiljöössä Helsingin sydämessä? Töölönlahden rannalla sijaitseva Villa Kivi on uniikki yhdistelmä kulttuuria, luontoa ja kaupunkia. Juhlatilalle ei pääse omalla veneellä.

Villa Kivi sijaitsee keskellä luonnonkaunista Linnunlaulun huvilamaisemaa, vaahteroiden varjossa, vastapäätä Finlandia-taloa ja Kansallisoopperaa. Huvilan pohjakerroksessa sijaitseva juhlasali muuntautuu monenlaiseen tilaisuuteen. Järjestät Villa Kivessä niin mieleenpainuvat yksityisjuhlat, kuten häät tai syntymäpäivät, tai esimerkiksi ikimuistoisen yritystilaisuuden.

Juhlatilan ikkunat ja iso terassi avautuvat Töölönlahdelle. Villa Kiven juhlasalissa voit järjestää tapahtuman jopa 70 henkilölle, cocktail-tilaisuuksiin mahtuu enemmänkin. Tilat ovat muunneltavissa myös pienempiä ryhmiä varten. Juhlatilassa on käytettävissä piano, kokousvälineet, äänentoisto ja 2 mikrofonia.

Vuokraan sisältyy myös katettu terassi penkkeineen sekä piha-alue.

Pyydä meiltä tarkempi tarjous!

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Usein kysyttyä

Katso myös

ESPOO

Haltia

LUE LISÄÄ

VANTAA

Nygårdsin kartano

LUE LISÄÄ

HELSINKI

Valkosaaren Telakka

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 10–15.