Kokoustila Valkea talo

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 0-178 hlö

Tarjoilu: Delicatessen

Tilaisuus: Kokoukset

JUHLA- JA KOKOUSTILAT – HELSINKI

Viihtyisä tila seminaareihin ja kokouksiin

Valkea talo on viihtyisä ja monipuolinen tila kokouksille ja seminaareille. Helsingissä Haagassa sijaitseva Valkea talo on muunneltavissa isoihin ja pieniin tilaisuuksiin. Meille on myös helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla. Bussit 40 ja 43 Elielin aukiolta saapuvat meille, lähin juna-asema on puolestaan lyhyen kävelymatkan päässä Huopalahdessa.

Kaunis rakennus ihastuttaa vierailijoita, opiskelijoita ja seminaarien osanottajia käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistelmällään. Talon suunnittelussa on huomioitu myös esteettömyys.

Omalla autolla tullessa on hyvä huomioida, että pysäköintitilaa on rajallisesti ja pysäköinti on luvanvaraista.Auditorion tuntihinta on 75€/h ja kokopäivän hinta 500 €, hinnat sisältävät alv.

Auditoriossa on kiinteitä istumapaikkoja 178 hengelle, mutta lisätuoleilla kapasiteettia on mahdollista nostaa 210 henkeen. Ilmamäärät on laskettu riittävän tälle määrälle.

Tilassa on iso videotykki, sekä mikrofonit (headset ja kaksi kapulaa). Induktiosilmukka löytyy myös ja sen toimivuutta on viime syksynä parannettu.

Kerromme mielellämme lisää paikasta tai tule paikan päälle tutustumaan.

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Katso myös

HELSINKI

Ratamestari

LUE LISÄÄ

ESPOO

Haltia

LUE LISÄÄ

ESPOO

Trap Factory

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 10–15.