Secret Spot

Vuokrattavissa: Ympäri vuoden

Vierasmäärä: 10-40 hlö

Tarjoilu: Delicatessen, omat juomat mahdollisia

Tilaisuus: Juhlat ja kokoukset

JUHLA- JA KOKOUSTILAT – HELSINKI

Upota varpaasi hiekkaan ja nosta ajatuksesi pilviin!

Secret Spot tarjoaa ainutlaatuiset beach-henkiset puitteet inspiroiviin kick-offeihin, presentaatioihin, aivoriihiin ja johtoryhmän kokouksiin – sekä tietenkin rentoihin juhliin ja illanistujaisiin.

White Sand Lounge on ainutlaatuinen ajanviettotila, jossa aika on pysähtynyt trooppiseen kesään. Täällä on ikuinen kesä! Istu riippukeinussa ja upota varpaasi valkoiseen hiekkaan. Täällä ei kenkiä käytetä. Rentoudu mukavissa beach-loungeissa ja rantabaarissa tai kokeile turkoosia biljardipöytää. Pelata voit myös ilmakiekkoa tai ostaa kredittejä flipperi-turnaukseen. White Sand Loungesta löytyy myös kokous- ja ruokailutila, joten tila mahdollistaa monipuoliset tapahtumat.

Tilaan on oma sisäänkäynti Pohjoisen Rautatienkadun ja Arkadiankadun risteyksessä sijaitsevasta pienestä puistosta, jonka edessä sijaitsevat myös raitiovaunujen 1 ja 2 pysäkit. Autolla saapuvia palvelee mm. viereinen EuroPark ja kauempaa saapuvia läheiset Sokos Hotelli Presidentti ja Hotelli Helka. Kampin keskus on vain parin minuutin kävelymatkan päässä.

Tilaesittelyt ja tilavaraukset

info@secretspot.fi

Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Jokainen menu on suunniteltu alusta loppuun toimivaksi kokonaisuudeksi.

KATSO VALMIIT MENUT

Katso myös

HELSINKI

Valkosaaren telakka

LUE LISÄÄ

VANTAA

Huvitupa

LUE LISÄÄ

ESPOO

Haltia

LUE LISÄÄ

Valmis menu vai vähän räätälöidympää?

Katso valmiit menuehdotuksemme täältä. Jos tarvitset ammattilaisiltamme suunnitteluapua kokonaisuuden rakentamiseen, soita meille tai jätä tarjouspyyntö.

Tavoitat meidät numerosta: 020 798 3060
Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 08.00–16.00